TotoSM-finaalin kärkikolmikko Risto Lampinen (kesk), Arto Kärnä (vas), Kari Linna (oik).Kuva: Roosa Lindholm

Risto Lampinen voitti TotoSM-finaalin

Keuruulaisen Risto Lampisen viimeisen lähdön hirmulunastus toi miehelle TotoSM-tittelin

Risto Lampisen riskinotto TotoSM-finaalissa kannatti. Ennen viimeistä lähtöä mestari oli lähes 600 euroa pakkasen puolella.

Riskiveto yllättäjähevoseen osui ja palautti rahat Kaksari-pelissä yli 70-kertaisesti.

Noin 5000 euron lunastus nosti Lampisen lopulta ylivoimaiseen voittoon.

"Kisa alkoi ihan hyvin, kun sain kaksi ensimmäistä paria kiinni. Pelasin varmaan eniten koko kisassa, sillä laitoin peliä joka lähtöön", Lampinen paljasti voitonhuumassa.

"Pelaan Totoa päivittäin. Joka päivä tähän touhuun menee 5-6 tuntia", Lampinen kertoi, että voitto tuli kovan työnteon ansiosta.

Lampinen nettosi kilpailusta tittelin lisäksi 9 522,71 euron palkintopotin.

Finaalissa toiseksi sijoittui Arto Kärnä. Kakkostila palkittiin 6 637,04 eurolla. Pronssia kilpailussa nappasi Kari Linna.

Finaaliin pääsi karsintojen voittajat sekä toiseksi sijoittuneet pelaajat. Hallitsevalla Toto-pelien Suomen mestarilla oli suora osallistumisoikeus finaaliin. Suoraan finaaliin ilmoittautuneiden osallistumismaksu oli 1000 euroa.