Kotirata: Äimärautio

Miten tulin ravien pariin: Ravintolakavereiden houkuttelemana pelaamaan 2 markan kaksareita.

Kosketus hevosiin: Ei omia hevosia.

Vihjehistoria: Äimäraution vihjelehti Kaksari oli ensimmäinen 90-alkupuolella. Välillä muutaman vuoden katko.  Jonkun aikaa Veikkaaja-lehden avustajana. Oulun ja Ylivieskan ratavihjeet nettiin. Jo aika monta vuotta Hevosurheilu-lehti, joka sisältää nykyään myös Toto-lehden ja Fintoton vihjeet. Niiden parissa kuluu tällä hetkellä eniten aikaa.

Mitä pidät vihjaamisessa keskeisimpänä: Antaa lähdöistä lukijoille ajantasaista kokonaisnäkemyksellistä perustietoa heidän omien peli-ideoiden pohjaksi ja tueksi. Käytän myös paljon tallikommentteja, joiden yhtenä tärkeänä tehtävänä nostaa esiin raviurheilun ansiokasta perustyötä tekeviä amatöörivalmentajia.

Suosikkipelimuoto: Troikka ja Duo, koska niissä tällä hetkellä parhaat voittomahdollisuudet.

Paras keino pelata totoa voitollisesti: Tavoite on erittäin haasteellinen. Pitää löytää ja tunnustaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa pelaajana. Tiukka, itsekuri nöyryys ja pitkäjännitteisyys ovat hyviä ominaisuuksia. Voitto- tai tappioputken jälkeen omasta osaamisesta ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen.

Esikuvasi vihjaajana: En usko, että yhdelläkään meistä olisi ketään henkilöä idolina.

Ikimuistoisin ravikokemuksesi: Solvallan Elitloppet 1988. Olin paikalla ensi kertaa. Hannu Lamberg vei minut lauantaina aamuna heti  laivan saavuttua satamaan suoraan radalle. Keskikentällä näin oikein urheilullisen näköinen hevonen syömässä ruohoa. Menin jostain syystä ottamaan siitä valokuvia. Kysyin hoitajalta nimeä ja hän vastasi Mack Lobell. Elämäni hevonen teki minuun kaikin puolin suuren vaikutuksen myös lämmittelyssä ja lähdöissään. Kun radan lämpömittari näytti molempina päivinä 25 astetta ja aurinko paistoi, en ole sittemmin päässyt tuon viikonlopun ravielämystä lähellekään .

Vihjaajaesittelyissä Hevosurheilun vihjaajat kertovat itsestään ja suhteestaan raviurheiluun sekä pelaamiseen.