Fanikulkueen lisäksi Killerillä nähdään myös juhlavampi kulkue, Kuninkuusravien 100-vuotisjuhlakulkue. Kuva: Anu Leppänen
Uutiset

100-vuotisjuhlakulkue kello 10.45, Kunkkarikirjan julkistus kello 11

Toimitus

Raviradan portit avautuvat molempina päivinä kello 10. Lauantaina kello 10.45 starttaa Kuninkuusravien 100-vuotisjuhlakulkue.

"100-vuotisjuhlakulkueessa käydään läpi kuninkuusravien historiaa 1920-luvulta tähän päivään – juhlavasti, mutta samalla viihteellisesti", Lauri Hyvönen järjestäjäportaasta kuvailee.

"Kulkueessa esitellään kuninkuusravien historian merkittävimmät hevoset ja ihmiset. Mukana on monta mainetekoihin yltänyttä henkilöä vuosikymmenten varrelta."

Kello 11.45 on vuorossa Rovaniemen vuoden 2018 Kuninkuusraveihin lanseerattu fanikulkue. Siinä ovat mukana omistajien etukäteen kontaktoimat fanijoukot.

Kaikkien aikojen Kuninkuusravit-kirjasta on sekä lauantaina että sunnuntaina kirjan julkistamis- ja esittelytilaisuus istumakatsomon näyttelytilassa kello 11.00 alkaen. Tilaisuudessa Saara Iivari Suomen Hippoksesta haastattelee kirjan tekijää Ville Toivosta.

Kilpailutapahtumat Killerillä starttaavat lauantaina kello 11.23 A-ponien montén SM:llä ja sunnuntaina 11.03 A- ja B-ponien SM:llä.