Blogi – H-aaveratsastaja H-aaveratsastaja

Vauhtijuhlan humua!

Hola!

Nyt onkin pari seuraavaa viikonloppua buukattu hienoille ravitapahtumille. Ensin käydään katsastamassa Kymi GP -ravit, joissa Tejas kilpailee vuorostaan kärrylähdössä. Mieltä hieman latistaa huono lähtöpaikka (rata 12), sillä hevonen on kotona treenannut tosi hienosti. Olisin jopa hieman odottanut jotain, mutta nyt lähdetään vain ns. koittamaan onnea. Viimeksi Tejas kilpaili Eurajoella montélähdössä, jossa se hävisi niukasti Tementerille, joka vastaili keulasta loppuun asti. Ruuna tuntui pitkästä aikaa satula selässäkin terävältä.

Päälähdössä kilpailee muutama tuttu ja erityisesti pidän peukkuja Bret Bokolle ja tietysti hänen hoitajalleen Suville!

Seuraavana viikonloppuna tapahtuukin isosti ihan tässä omilla nurkilla. Ensin perjantaina ravataan Jokimaalla Ascot -ravit, johon meiltä töistä osallistuu hameväkeä. On kiva päästä leidien kanssa nauttimaan ravien tunnelmasta vähän koreammin pukeutuneena, tietysti Ascot-tyyliin hatut päässä. Voi toki olla mahdollista, että allekirjoittanut on hieman ‘ei niin tyylikäs’, sillä samoissa raveissa ajetaan suomenhevosmontén SM-karsinta. Illalla on vielä Forssan iltaravit ennen kuin päästään virittäytymän oikein kunnolla Suur-Hollolan tunnelmiin.

Suur-Hollolassa ajetaan toista kertaa Jokimaan Montétähti -kilpailu. Tätä lähtöä varten on ajettu karsintalähdöt jo aiemmin, joista parhaat mittelevät lauantaina 5000€ palkinnosta sekä hienosta tittelistä ja kunniasta. Karsintojen perusteella finaalista on tulossa tosi kovatasoinen, mikä tietysti sopii kuin valettu tämmöiseen isoon viikonloppuun. Sitten, kun työt on hoidettu, päästään picnic-aluelle nauttimaan siitä mahtavasta Suur-Hollola -tunnelmasta. Suosittelen kyllä kaikille tuloa paikanpäälle, varsinkin, jos kelit on kohdallaan!

Kansikuva

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat

Jo 90 vuotta suomalaisen ja hevosen asialla

Siirry tilaamaan ›

Kommentoi


Tuoreimmat tästä blogista