Blogi – Kuudetta kertaa Turussa Kuudetta kertaa Turussa

Kuninkuusraveihin 16 päivää!

Talkoot, talkoot, talkoot, talkoot!!!!! Tulkaa kaikki maailman ihmiset talkoilemaan! Huomenna, ylihuomenna, ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Vaikkei heinäkuinen talkoilu ole ehkä ihan se kaikkein seksikkäin tapa viettää kesälomaa, niin voin koko Kuninkuusraviorganisaation puolesta ja täydestä sydämestäni sanoa, että meille se on kullan arvoista. Jokainen käsipari on merkityksellinen käsipari!

Ja kuinka iloisia ilmeitä tänään täällä raviradalla onkaan ollut, kun yksi on sanonut ”jo kilometrin aitaa nousseen” ja toinen kertonut ”maantasaushommien edistymisestä”. Myös maalausjutut etenevät koko ajan. KIITOS siis jo nyt talkoolaiset tämänpäiväisestä, edellisistä talkoopäivistä ja kaikista tulevista!!!!

Maalaushommia, maalaushommia!

Äänentoistolaitteita olen tänään testaillut niitäkin. Niemisen Kaitsu Fintotolta toi ihan mainiot Bosen laitteet tuohon koetukselle ja niistäpä saan ainakin yhteen tilaan äänentoiston. Mutta kun nuo eivät toki vielä kata kaikkia tarpeita; äänikapasiteettia tarvitaan keskustaan, Suomen Joutsenelle, VIP-telttaan, pressitiloihin, unohdankohan vielä jonkun?

Meidän mediamme tulee muuten katolle!!! Aika siistiin paikkaan, näkisin näin asian. Monenlaisissa pressikonttuureissa sitä on tullut ympäri maailmaa kierrettyä, mutten muistaakseni ole koskaan vielä ollut katolla. Näkymät ympäri Metsämäen ravirataa, ne ovatkin sitten ihan melkoisen hienot:)

Toivon tosiaan, että osaan ajatella kuten media ajattelee. Toisaalta, ellei tällä kokemuksella sitten osaa, niin en taida enää oppiakaan…

Tänään saapui lattioita…

Mitäs muuta tälle päivälle. Olen aamusta eteenpäin aloittanut pressin toimintaohjeiden kirjoitusta, arvatkaa ovatko ne jo valmiit….? Huomiselle meni se setti. Olen myös miettinyt sitä, miten tekisin meidän golfkisastamme todella ikimuistoisen, ilmoittautuneita kun on jo 47. Jospa pääsisimme täyteen kentälliseen pelaajia, sepä se vasta olisi nasta juttu sekin.

Yksi asia minua ilahduttaa joka päivä. Suomen Joutsen. Se, että osa meidän jutuistamme tapahtuu Suomen Joutsenella, on melko jees. Sen turkulaisempaa juttua ei nimittäin voi ollakaan!

 

Kansikuva

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat

Jo 90 vuotta suomalaisen ja hevosen asialla

Siirry tilaamaan ›

Kommentoi


Tuoreimmat tästä blogista