Blogi – Kuudetta kertaa Turussa

Kuninkuusraveihin 17 päivää!

Tänään on ollut kaikenlaista hurlumheitä. Eikä ihme, meillä on täällä Metsämäessä vikat ravit ennen Kunkkareita ja ravipäivä on aina samalla myös hyvä päivä.

Tuo yllä näkyvä taulukin tuli ”turkulaistumisesta”  tänään ja jotenkin tuonkin myötä tulevat Kuninkuusravit alkavat konkretisoitua. En aivan tarkoin osaa asettua tällä hetkellä hevosenomistajien housuihin sen suhteen, kuinka paljon mietityttää hevosten ensi maanantainen ilmoittaminen. Mitä kaikkea siinä pitää miettiä tai jättää miettimättä? Saati sitten se hetki, kun viikon päästä keskiviikkona pressitilaisuudessa nyt tyhjään tauluun ilmaantuu niiden 24 kantakirjatun oriin ja tamman nimet, jotka ovat lopullisesti valituiksi tulleet. Jännän äärellä siis ollaan.

Tänään täällä Turussa tehdään myös pienimuotoista ravihistoriaa. Metsämäen pitkäaikainen kuuluttaja Markku ”Ucci” Rautava jättää radalle jäähyväiset. Muiden haasteiden aika on tullut eikä miestä toki siitä syyttää voi, kyseinen herra nimittäin aloitti hommat täällä vuonna 1983!!!!!! Jos Ucin tunnette, niin käypääpä läpsäisemässä olalle kiitokset menneistä vuosista! Ja näin epävirallisesti täällä Kunkkariblogissakin: KIITOS UCCI!

Itse olen tänään haastattelijana, mikä on aika kivaa. Jotenkin ehkä tietyllä tavalla erityispesiaalia, seuraavaksi sitten haastatteluja tehdäänkin jo Kunkkariviikonlopun lounareissa.

Kivaa on myös se, miten aktiivisia ihmiset ovat eri somealustoillamme. Facebookissa ja twitterissä tahti senkun tiivistyy ja instassakin on tänään käynyt ihan erityistä kuhinaa…….  Miksi, käy ihmeessä selvittämässä!

 

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat

Jo 90 vuotta suomalaisen ja hevosen asialla

Siirry tilaamaan ›

Kommentoi


Tuoreimmat tästä blogista