Blogi – Pesupaikka Pesupaikka

Kommentteja, joita ei ole annettu

Päätoimittaja Jussi Tuulensuu listasi ansiokkaasti Aamulehdessä asioita, joita kukaan ei koskaan sano haastattelussa. Me teemme saman. Näitä kommentteja ei ole kuultu Hevosurheilun Ratsastuksessa, eikä tulla koskaan kuulemaankaan.
”Olen ihminen, joka arvostaa ennalta-arvattavuutta, säännöllisiä työaikoja ja hyvää tulotasoa. Siksi hevosala.”
”No mun kohdalla uralleni on merkinnyt eniten se, että mun perheellä on sairaasti rahaa. Jos hevosella on tällaiset liikkeet ja ratsuttaja pitää sen tasapainossa, niin kyllä se näissä junnuluokissa voittaa ohjailemalla. Isona aion tehdä kuin mun valmentaja: neljäsosapäivää näennäistöitä suvun firmassa ja loppuaika heppailua ja shoppailua Keski-Euroopassa oman fiiliksen mukaan.”
”Olisihan se kaviopaise ollut hyvä vaihtoehto, jos jotain pitää tulla, mutta saatana se on taas vasen etujänne, jota se könkkää. Se alkaa aina oireilla, kun tehdään kovempaa treeniä. Selkään se on tuntunut jo pitkään huonolta, mutta nyt on sellainen, että jokainen tuomari huomaa.”
”Nyt oli järjestelyiltään niin surkeat kenttäkilpailut, että toivon, että nämä pellet eivät järjestä tässä rapakossa enää ikinä mitään. On niitä muitakin kilpailuja kalenteri täynnä.”
”Kyllähän mä olen ratsastajana sellainen, että jos hevonen ei mene eteenpäin, mä potkaisen. Ja jos se ei mene silläkään, niin seuraavaksi keppi lävähtää. Ja jos se v%##&ilee, lävähtää keppi taas. Se mikä oli normi 80-luvulla, toimii myös 2020.”
”Perhe ja hevoset ovat yhdistyneet saumattomasti. Olen sellainen supermamma, joka käyttää kestovaippoja ja tekee itse lapsille ruoat kotimaisista aineista. Oman tabletin hän saa sitten, kun on 12, siihen asti meillä on kaikenlaista taide- ja ympäristöprojektia. Hoidamme lapsemme mieheni kanssa kokonaan itse, isovanhemmilla on omat menonsa, emmekä halua vaivata.”
”Kuka Kyra?”
”Joo tuli niitä puomeja, kun ei päästy rytmiin. Illalla grillattiin, ja sitten keksittiin lähteä baariin. Piti perua startti, mutta pomo sanoi, että pakko mennä, kun on tänne asti tultu. Nykyinen hoitaja saa olla mukana ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Meidän verkka meni sen sähläämisen takia ihan pieleen.”
”Joo olen ollut nyt kolme viikkoa täällä Hollannissa, ja ruusukkeita on tullut ihan ropisemalla.”
”Kengittäjä mulla on aika paska, ja ihan lehmälääkärin kanssa olen pärjännyt.”
”Ei mua auta kukaan tässä jutussa, eikä se ole ihmekään. Olen tyypillinen tuulella käyvä tallinpitäjä, joka huutaa ja rähjää asiakkaille, eikä kukaan lähde enää hoitamaan mulle edes peffaa nuollakseen.”
”Laitapa toimittaja nauhuri päälle, nyt annan tulla suorat sanat suomalaisista koulutuomareista, ja kaiken saa kyllä julkaista.”
”Nyt on rehellisesti meidän oriista sanottava, että se näyttää jättävän hankalia ja kapasiteetiltaan keskinkertaisia jälkeläisiä, joilla on tavallista enemmän terveysongelmia.”
”Kyllä tämä voitto oli tänään kokonaan oman hyvän ratsastukseni ansiota.”

Miia Lahtinen
Toimittaja
miia.lahtinen@hevosurheilu.fi

Kansikuva

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat

Jo 90 vuotta suomalaisen ja hevosen asialla

Siirry tilaamaan ›

Kommentoi


Tuoreimmat tästä blogista