Jäljellä olevat karsinnat

4.7. Joensuu T4-ravien yhteydessä.

Ravikaraoken SM-karsintoja lauletaan juhannuksena sekä Härmän Powerparkin raviradalla että Kokemäen juhannusravien yhteydessä. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, hevoshenkisyys ja halu laulaa riittävät.

Härmässä Powerparkin raviradalla karsintoihin voi osallistua sekä perjantaina että lauantaina. Ravirata-alueen maantien puoleisesta päästä löytyy suuri musta juhlateltta, jossa esiintyy yhtyeitä molempina päivinä. Yhtyeiden pitäessä taukoa, lavan valtaavat karaokelaulajat. Laulajia pyydetään ilmoittamaan etukäteen karaoken vetäjälle siitä, että he osallistuvat suorituksellaan Ravikaraoken SM-karsintoihin. Karaokehetket jatkuvat sekä perjantaina että lauantaina kello 18.00 asti.

Kokemäen karsinnat kisataan lauantaina Pitkäjärven vapaa-ajan keskuksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu kello 20 ja laulannot alkavat kello 21. Kokemäen karaokeen osallistuvat myös muut, kuin pelkät Ravikaraoken SM-osallistujat, eli myös Kokemäellä on ilmoitettava laulavansa SM-karsinnassa.

Lauantai-iltana tanssitaan Kokemäen perinteiset juhannustanssit karaoken säestämänä.

Viime vuonna huiman suosion saavuttanut Ravikaraoken SM-kilpailu on Hevosurheilu-lehden yhteistyössä raviratojen järjestämä kilpailu.

Ravikaraoken SM - säännöt

1) Kilpailun tavoitteena on levittää hyvää mieltä ja kertoa raviurheilun ja lauluperinteen vahvasta yhteydestä.

2) Kilpailu järjestetään vuosittain Hevosurheilu-lehti Oy:n toimesta yhteistyössä suomalaisten ravitapahtumien kanssa. Kilpailun nimen ja oikeudet omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy.

3) Kilpailuun kuuluvat karsinnat, mahdolliset välierät ja finaalitapahtuma.

4) Osallistuja voi osallistua vuoden aikana useampaan karsintakilpailuun.

5) Kilpailun järjestäjä kutsuu jokaisesta karsintakilpailusta ja mahdollisesta välierästä sopivaksi katsomansa määrän kilpailijoita jatkamaan kilpailussa. Jatkoon pääsevien kilpailijoiden määrä ilmoitetaan ennen kilpailutapahtuman alkua.

6) Kilpailun järjestäjä voi kutsua mahdolliseen välierään tai finaaliin kilpailijoita jatkoon päässeiden lisäksi, mikäli finaaliin oikeutettuja laulajia jää pois.

7) Ravikaraoken Suomen mestaruuden voi voittaa vain kerran. Finaalien voittajat menettävät osallistumisoikeutensa kilpailuun jatkossa.

8) Kilpailun tuomariston päätöksistä ei voi valittaa.