Keskisen raviradan työmestaruuksissa jännitys kesti kihelmöivänä loppuun asti.  Tämän vuoden voitto meni yleisön hurratessa ensikertalaiselle hevoselle, ori Isännälle (Kesä-Toto – Romina, Selmeri).

Markku Mässelin Vilpotar otti kakkossijan tuloksella 33.6  ja Mikko Uusimäen Luomutar oli kolmas pistein 33.4.

Isäntä joutui vaihtamaan isäntää kilpailuissa, sillä Eino Leikas joutui sairaalaan heti ensimmäiseksi aamulla, kun hänen toinen hevosensa tamma Tepsukka riistäytyi irti lämmittelyssä ajokokeeseen. Leikaksen molemmat olkapäät menivät sijoiltaan hänen roikkuessaan ohjissa ja hänet kuljetettiin ensiapuun sairaalaan.

Apuihin pyydettiin kokenutta kuskia Pentti Sarjaa, joka ensin empi. Mutta kun Sarjalle kerrottiin, että kukaan muu kuski ei Leikakselle käy, hän suostui.

Isäntä oli ennen viimeistä osakoetta väliaikasijalla 5/12. Ori veti huikean 1200 kilon kuorman ja sai yhteispisteet 35.5. Oriin omistaa ja sen on kasvattanut Sirkka Saarinen Sipoosta.

Viimeisenä starttasi kisassa väliaikapisteissä johdossa ollut Leonida. Matti Pakarinen joutui keskeyttämään vetokokeen tulisen Leonidan ryhdyttyä hieman hankalaksi, ja kaaduttua valjaissa jo kolmannella portaalla.

Lisää työmestaruuksista keskiviikon Hevosurheilussa.