Jenni Timlin esitteli Turun Jalostuspäivillä ravioriiden isäoripörssin, jossa isäoriit laitetaan paremmuusjärjestykseen näyttelyissä näytettyjen jälkeläistensä perusteella.

Mukaan pääsee, jos jälkeläisiä on vähintään viisi.  Lämminverioriita oli pörssissä mukana 7.

Orlanco Vici voitti pörssin. Varsoja sillä oli kuusi, niistä kaksi on valittu näyttelyn parhaaksi. Varsoilla on parhaat runko- ja jalkapisteet.  Paras jälkeläinen One Direction on saanut itse ensimmäisen palkinnon.

Toinen on Citation Lindy kuudella varsalla. Tasaisesti  kehittyneitä varsoja ja hyväkavioisia. Le Puy en Velay paras esimerkki jälkeläisistä.

Kolmas on Tag de Devil, ja silläkin kuusi varsaa näytetty näyttelyissä. Hyväravisia ja kookkaita, mutta jalkapisteet kauttaaltaan heikensivät pisteitä. Miss Jaybird on oriin paras jälkeläinen.

Suomenhevosissa viisi vaadittua jälkeläistä oli kaikkiaan 37 oriilla.

Ykkönen on Visul, jolla varsoja viisi. Sillä ei ole näyttelyvoittajaa, mutta korkea palkintoluku. Kaikki varsast esittäytyivät ajaen ja aivat ssitäkin kautta hyvin pisteitä. Visulin varsoilla on parhaat tyypit.  Ellin Sisu palkittiin kakkospalkinnolla ja juoksi ennätyksenkin.

Pörssin kakkonen, Joihuri oli mukana viidellä. Kaksi näyttelyvoittajaa. Joihurin jälkeläisillä on parhaat käyntiliikkeet. Ja Usvattava on loistava esimerkki kympin kavioista.

Aurauksella oli viisi jälkeläistä. Silläkään ei ollut voittajaa, mutta tasaisesti hyvää laatua. Jälkeläisistä Superkuu palkittiin ykkösellä.

Pörssin kokonaistilaston seitsemänneksi sijoittunut Sumiainen oli ratsusuunnan paras ori.  Kekkonen on sen paras varsa.