Hannu Nivola, Arvo Ylitalo ja Markku Punkari ovat hankkineet omistukseensa ja siitoskäyttöön Suomeen uuden 5-vuotiaan ranskalaisoriin Friendly Bourbonin. Ori saapuu uuteen kotimaahansa jo tänä viikonloppuna.

Kuten Face Time Bourbonin, myös Friendly Bourbonin isä on Ready Cash ja emänisä Love You. Lisäksi Face Time Bourbonin emänemä Kamera Bourbon ja Friendly Bourbonin emä Vita Bourbon ovat siskoksia. Samaan sisarussarjaan kuuluvat myös miljonäärit Mara Bourbon ja Qualita Bourbon.

”Friendly Bourbonin sukutaulu on lähes identtinen kopio Face Time Bourbonin sukutaulusta. Ready Cash ja Love You samalla paikalla ja Etta Extrakin lähiemälinjassa”, Hannu Nivola kuvailee.

”Kilpahevosena tätä kaupiteltiin, mutta me kiinnostuttiin suvusta ja geeneistä. Siksi hankimme sen Suomeen ainoastaan siitoskäyttöön. Sen sperma on tutkittu ja todettu ensiluokkaiseksi. Näin ollen ori tulee olemaan tammanomistajien käytössä myös siirtoina.”

Friendly Bourbonin voittosumma on 110 570 euroa ja ennätys 11,4ake viime vuoden UET Grand Prix’n Vincennesin karsinnasta, jossa ori sijoittui neljänneksi. Voiton vei Face Time Bourbon.

Friendly Bourbon saapuu Suomeen jo tänä viikonloppuna. Sen varsamaksu päätetään lähipäivinä.

”Tammanomistajaystävällinen siitä joka tapauksessa tulee”, Nivola lupaa.

Linkki Friendly Bourbonin sukutietoihin

Linkki Friendly Bourbonin kilpailutietoihin