Martti Ala-Seppälän edustama MAS Breeding on hankkinut omistukseensa 50 prosenttia Jontte Boyn siitosurasta. Oriin toinen puolikas jää Kotihalli Oy:n omistukseen.

Tuomas Korvenoja toteaa MAS Breedingin tiedotteessa Jontte Boyn olevan lahjakkain ravuri, jota hän on valmentanut. Hevonen loukkasi selkänsä nelivuotiaana tarhassa kaatuessaan, mutta sitä ennen ori oli Korvenojan mukaan poikkeuksellisen kyvykäs.

Jontte Boy voitti kolmivuotiskaudellaan 9 starttia kymmenestä. Suurimmat voitot osuivat Premio Orsi Magnelliin, 3-vuotiaiden Euroopan Mestaruuteen, kriteriumiin ja Elitloppet-viikonlopun 3-vuotiseliittiin.

”Uskon, että ori periyttää lahjojaan, sukuaan ja persoonaansa. Kaikilla näillä mittareilla Jontte Boy on poikkeuksellisen tasokas. Olen jo vuosia ihaillut Jontte Boyn potentiaalia, ja olen iloinen mahdollisuudesta hankkia 50 prosenttia sen siitosurasta”, Martti Ala-Seppälä toteaa.

Hevosen kilpailu-uran jatkosta päättää kilpailuoikeudet omistava Kotihalli Oy yhdessä Korvenojan kanssa.

”Oriin selkää on hoidettu, ja jos hevonen on sellainen, että sillä voi mitellä Suur-Hollolan voitosta, niin kilpailemista varmaan jatketaan siitosuran rinnalla. Ei siinä mitään tavatonta ole”, Ala-Seppälä sanoo.