Voittamattomana kolme- ja nelivuotiskautensa kilpaillut SE-ori Landen Paukku ja derbyvoittaja Herra Heinämies olivat Ypäjän näyttelyn odotetuimmat oriit.

Tasaisen hyvät pisteet saanut Herra Heinämies oli näyttelyn paras ori ja palkittiin ainoana I-palkinnolla. Landen Paukkukin sai mainiot pisteet, muun muassa ajokokeessa liikkeistä ja luonteesta harvinaisen tuplakympin. Sen suoritukset olisivat riittäneet I-palkintoon, mutta OD-irtopalan takia se vain hyväksyttiin kantakirjaan, mutta jätettiin palkitsematta. Landen Paukun ikätoveri Kansainvälinen koki saman kohtalon samasta syystä: irtopala jätti I-palkintoon riittävillä suorituksilla olevan oriin ilman palkintoa.

Näyttelyn kaikki oriit hyväksyttiin kantakirjaan, edellä mainittujen lisäksi II-palkinnon saivat Julmin ja T.T. Avot, III-palkinnon Rupeltaja ja Iikori sekä palkitsematta hyväksytty Jetsu.

Lämminverioriista Russell Hillille arvioitiin keskinkertainen  ja Liquorice Pipelle matala jalostusarvonennuste. Jälkeläisten perusteella arvioidulle Farifantille annettiin matala jalostusarvo.

Orinäyttelyn täydelliset tulokset ensi keskiviikon, 20.2., Hevosurheilussa.