Yleisöäänestyksen ykköset on jälleen selvitetty. Sekä lämminveristen että suomenhevosten puolella voittaja sai ylivoimaisesti eniten ääniä verrattuna muihin ehdokkaisiin. 

Hevosurheilun verkkoäänestyksen veivät tällä kertaa tuore Seppelajon voittaja, Erkki-Pekka Mäkisen lahjakas kolmivuotias ori Graceful Swamp sekä yleisön kestosuosikki Costello. Ville Herttuan valmennettava voitti huhtikuussa suomenhevosten Kultaloimen ajalla 21,2a, sivuten Erikassonin nimissä olevaa täyden matkan ryhmäajon Suomen ennätystä.

Costello jatkoi Kuukauden ravurit -äänestyksen suosikkina myös huhtikuussa. Kuva: Anu Leppänen

Lämminverisistä toiseksi eniten ääniä keräsi Pilvenmäki Special -voittaja New Life Wheels, ja kolmanneksi nousi Victory Bonsai. Suomenhevosista kakkossijalle äänestettiin huhtikuussa kaksi voittoa napannut Josveis, kolmanneksi myös kahdesti voittoon yltänyt Tuviker.

Seuraavan kerran voit äänestää Kuukauden ravureita Hevosurheilun verkkosivuilla kesäkuun alussa.

Äänestys ei liity Hevosurheilun Kuukauden hevonen -juttusarjaan. Sarjassa esiteltävät hevoset valitsee edelleen toimitus, ja sen periaatteisiin kuuluu, ettei sama hevonen voi olla Kuukauden hevonen kuin kerran. Äänestyksessä tällaista rajoitusta ei ole.