Killerin ravirata tiedotti eilen, että sen tämän päivän ravit ajetaan turvallisuussyistä Kuopion Sorsasalossa. Poisjääntejä tuli runsaasti ja ideavihjeessä koitetaan saada pottiin nostoa pelaamalla neljäs kohde pelkillä yllättäjillä.

Avauskohteessa Hypnotiquesta tuli poisjääntien myötä selkeä suosikki. Nousuvireinen ruuna taistelee voitosta tarvittaessa myös toiselta ilman selkää. Toisena kohteen ajettava kylmäveristen Suomen Cupin karsinta kutistui neljän hevosen otatukseksi. Voittajan pitäisi löytyä Heikki Mikosen kaksikosta TinderiHipsun Poju, mutta minilähdön erilainen luonne ja todennäköisesti rauhallinen matkavauhti mahdollistaa myös Melkerille voittosauman.

Kolmannessa kohteessa Cape’s Captain oli loistava viimeksi ja samanlaisena vaikeasti kukistettava. Lähtöratakin parani kahden poisjäännin myötä. Lappukaveriksi otetaan All In Laddie, joka on hakenut parastaan, mutta on kapasiteetiltaan vähintään suosikin veroinen.

Neljäs kohde on kierroksen mielenkiintoisin. Toki pois jäi mm. huipputamma Peanuts ja kahden vuoden takainen kriteriumkakkonen Stonecapes Sparrow, mutta varsinkin pelillisesti lähdössä on mielenkiintoa. Suosikki Surprise Leader lähtee takamatkalta ja paalun vitoselta starttaava Twinquit on epäonnistumisaltis. Ideavihjeessä päädytään rastimaan mukaan vain vähän pelattuja, jotta se olisi nimensä mukainen ja isompi lunastus mahdollinen. Päätöksessä uskotaan Downshifterin keulavoittoon.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Jyväskylään (kilpaillaan Kuopiossa)

Toto5-1: 5, 11, 8, 2, 6 (12, 1)

Toto5-2: 4, 1, 2 (5)

Toto5-3: 5, 6 (1, 11)

Toto5-4: 3, 4, 10, 7, 8 (5, 13)

Toto5-5: 3 Downshifter (11, 7)

5 x 3 x 2 x 5 x 1 = 150 riviä – 15,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet