Ideavihjeen toisena varmana toimii vuoden avausvoittoaan metsästävä Club Nord Yankee.

Päätöskohde on nelivuotiaiden lämminveritammojen Kasvattajakruunun alkuerä. Kisa on tasainen, joten juoksupaikat merkitsevät paljon. Todennäköisin keulahevonen on Club Nord Yankee, joka pystyy ilman kenkiä ja johtopaikalta voittamaan. Reijo Suomalainen kertoi suojattinsa kuulumiset tänään aamupäivällä.

”Hevonen on hyvässä kunnossa ja tuolta paikalta siltä jonkin verran odotellaan. Kouvolasta jäätiin 27. kesäkuuta pois, kun tamma polkaisi kannalleen. Siinä ei ole mitään enää, haava on parantanut. Kengittä ajetaan tänään. Nopealle ja matalaliikkeiselle hevoselle siitä on apua. Vetolapuilla jatketaan, ne olivat jo viimeksi.”

Avauskohteeseen otetaan kaikki mukaan ja toivotaan yllätystä. Toisessa Exit Fastback on yksinäisenä merkkinä. Se oli viimeksi tauolta ihan hyvä ja todennäköisesti parantaa startti kropassa tälle päivää. Kolmannessa vähälle huomiolle on jäänyt Larvan Hurmos. Neljännen voittanee Joseph Boko, mutta jos se epäonnistuu, kenttä on aika avoin. Esimerkiksi Shiny Boss olisi silloin yllätysvalmis.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto5-1: Kaikki 13 hevosta

Toto5-2 1 Exit Fastback (5, 11)

Toto5-3: 6, 4, 8, 7, 3, 1 (2, 10)

Toto5-4: 2, 13, 1, 12, 5 (6, 4)

Toto5-5 4 Club Nord Yankee (3, 10)

13 x 1 x 6 x 5 x 1 = 390 riviä – 39,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet