Vermon Toto65-kierroksella riittää hyviä varmaehdokkaita. Avauskohteen El Dirtyman ja neljännen kohteen Arctic Passion ovat aamupäivän pelijakaumassa alipelattuja, joten molemmat kelpaavat varmoiksi. Selväpiirteisellä kierroksella pelit kannattaa jättää sisään T6-muodossa vain ylimpään voittoluokkaan.

El Dirtyman on avauskohteen selvästi paras hevonen. Ruuna eteni viimeksi Vermossa keulaan 800 metriä juostuna ja lipui loppusuoralla eleettömästi voittoon. Mika Forssin ajokki ei ole tarkka juoksupaikan suhteen. Vastus näyttää varsin kevyeltä. Laukattomalla juoksulla nelivuotias pystyy voittoon johtavan rinnaltakin.

Arctic Passion kiri viimeksi Vermon kivikovassa Toto76-lähdössä 3. parista sisältä tilaa saatuaan tulisesti neljänneksi ja teki komean ennätyksen 11,6aly. Tulinen avaaja pääsee nyt keulaan hallitsemaan lähdön tapahtumia. Lähdössä ei ole mukana hevosta, jolla haluttaisiin pitää johtavan rinnalla vauhtia. Tämä tarkoittaa sitä, että Arctic Passion saa todennäköisesti vetää keulassa “kävelyvauhtia”. Lopussa ohittajia tuskin ilmaantuu.

Viidennen kohteen suosikki Daisy Nass on myös alipelattu, joten tamman voi rastata kerrottuihin kuitteihin varmaksi. Ideasysteemiin poimitaan kuitenkin mukaan myös maistuvia yllättäjiä. Stratus K.A. jäi viimeksi voimissaan pussiin. Mary Valentinelta riisutaan pitkästä aikaa kaikki kengät. Tamma kiri viimeksi loppua tilaa saatuaan terävästi. Twinkle In Eye kiri Joensuussa 3. parista ulkoa pirteästi.

Kolmannessa kohteessa selväksi suosikkikaksikoksi erottuvat Dreambow ja Sauvignon Blance. Kerroituissa lapuissa pärjää tällä kaksikolla, mutta ideasysteemiin poimitaan mukaan kaksi alipelattua yllättäjää. Starttiraketti Lovesong saa makoisan juoksun suosikkikaksikon takana sisäradalla. Kovaluokkainen Lecrosse huomioidaan täysin unohdettuna suoraan tauoltakin.

Toisessa kohteessa laukat noussevat isoon rooliin, joten revitämme systeemiin peräti 10 hevosta.

Päätöskohteesta pitäisi selvitä kovalla kaksikolla CarmelaSaaga S.

Pelaa Hevosurheilun ideasysteemi

Fintoton pelaajaporukat

Toto65-1: 3 El Dirtyman (4, 10)

Toto65-2: 4, 11, 5, 1, 8, 7, 13, 9, 6, 10 (14, 15)

Toto65-3: 3, 5, 1, 10 (9, 6)

Toto65-4: 5 Arctic Passion (2, 4)

Toto65-5: 7, 2, 5, 9, 10 (1, 12)

Toto65-6: 2, 8 (10, 4)

= 400 riviä x 0,10 euroa = 40,00 euroa