Sheikki ja Staro Moschino ovat maanantain avainhevosia. Kaksikko tappelee monella eri juoksunkululla tiukasti kohteidensa voitosta.

Sheikki aloitti tauolta lupaavasti, vaikka keulaan edennyt Juliette Lax meni lopulta menojaan. Sheikki puristi johtavan rinnalta sitkeästi, kun ottaa huomioon tapahtumat lämmittelyssä.

“Se juoksi käytännössä suoraan tauolta kaksi starttia, sillä lämmittelyssä Sheikki vei Artoa (Hammar) kolme kierrosta kaasu pohjassa. Lämmityksen intoilu näkyi startin lopussa, mihin nähden olin suoritukseen tosi tyytyväinen. Se jälkeen oriilla on ajettu paljon selästä, ja uskon sen onnistuessaan ottelevan voitosta. Oletan, että Sheikillä ajetaan aikaisin eteenpäin.”

Harri Koivunen tuntuu varsin luottavaiselta Staro Moschinon suhteen, vaikka toki tauolta päivän suoritustasoa on mahdoton etukäteen tietää varmaksi.

“Staro Moschino on kova hevonen”, Koivunen painottaa. Perustreeniä ruunalle on pääasiassa annettu, ja nyt nähdään, millainen sen vire on. Pidän sitä kyllä tosi hyvänä, kunhan vain vire on kohdillaan. kovana, jos se vain on vireessä. Silloin sille sopivat myös kaikki juoksupaikat.”

Ellin Karamelli ansaitsee maininnan mahdollisena yllättäjänä. Sen vauhtivarat riittävät varmasti, kunhan tamma malttaa vain ravata lähdöstä maaliin.

 

Hevosurheilun ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun vihje Magic Monday -raveihin

Toto65-1: 7, 8, 3, 4, 5, 1 (9, 6)

Toto65-2: 7, 8, 4 (2, 1)

Toto65-3: 8, 11, 10, 6, 1 (7, 4)

Toto65-4: 1 Sheikki (6, 3)

Toto65-5: 9, 10, 3 (8, 4)

Toto65-6: 5 Staro Moschino (4, 3)

6 x 3 x 5 x 1 x 3 x 1 = 270 riviä, hinta 27,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet