Voitokas Exotic Linda on vähän pelattuna maistuva varmaidea illan Toto4-peliin.  Edellisellä Killerin vierailullaan viime vuoden lopussa se taivalsi toisessa parissa ulkona ja käynnisti kirinsä viimeisellä takasuoralla. Veto piti varmaan voittoon, vaikka se jäikin odottelemaan muita loppusuoralla.Nyt sillä on hyvältä takarivin paikalta mahdollisuus saada vastaava juoksu.

Exotic Lindalla on pitämänsä reilun kuukauden tauon jälkeen kaksi starttia alla. Kuopiossa tamman kohtalona oli jäädä kuolemanpaikalle, jossa se painoi liikaa ohjille eikä jaksanut puristaa kunnolla perille saakka. Ihan juosten se kuitenkin maaliin tuli.

Valmentaja Olli Pekkarinen raportoi eilen illalla, että Exotic Lindalla on kaikki hyvin, ja hän on tyytyväinen sen lähtörataan. Siitä tamma saa tarvitsemansa selkäjuoksun.

Sillä voi laskea pidemmänkin kirin, eikä voitto olisi mikään jättiyllätys, vaikka vastassa on muutamia hyvin menneitä hevosia. Pekkarisen mukaan Exotic Linda ei käänny mielellään vasemmalle, joten sillä tuskin voi hyödyntää maalisuoran ohituskaistaa.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Jyväskylä

Toto4-1: 4, 2, 7, 6, 5, 3, 10 (12, 1)

Toto4-2: 10, 2, 8, 4, 1 (3, 7)

Toto4-3: 9 Exotic Linda (7, 12)

Toto4-4: 10, 5, 9, 6 (8, 2)

7 x 5 x 1 x 4 = 140 riviä – 28,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet