Killerin Toto4-peli on haastava ja varmaehdokkaat ideasysteemiin kiven alla. Varma valitaan toisesta kohteesta, jossa paalupaikalle arvottu Ingrosso pääsee juoksemaan pitkästä aikaa sisäradalla, josta on sille valmentajan mukaan hyötyä.

Viime Vermon startissa viimeiset 700 metriä 13,4-vauhtia kirinyt ja mukavasti kolmanneksi punnertanut Ingrosso palaa tähän pieneltä tauolta, mutta tämän hevosen kohdalla se ei välttämättä ole negatiivinen seikka. Valmentaja Taija Mäki-Mustapään mukaan Ingrossolle on tehty viime startin jälkeen pientä huoltoa.

Kaarteet hieman vinossa juokseva hevonen hyötyy sisäradan lähtöpaikasta. Killerillä oleva Open Stretch -kirikaista korostaa sisäradan etua tässä tapauksessa. Ingrosso kiihtyy auton takaa sen verran hyvin, ettei sen pitäisi jäädä muiden jalkoihin kiihdytyksessä. Lähtö on tasainen ja esimerkiksi suosikki Take A Bow meni kovan tuloksen viimeksi, mutta sen juoksusta ei tule välttämättä helppoa takarivin paikalta.

Ingrosson valmentaja kertoo kilpailupäivänä, että hokkikenkiin siirtyminen aiheutttaa pienen kysymysmerkin, mutta niin se on varmasti monen muunkin hevosen kohdalla. Ingrosso on juossut hokeilla aikaisemminkin, eikä ravi ole ollut silloin yhtä sulavaa kuin ilman hokkeja, mutta toisaalta hevosen tilanne yleisesti on tällä hetkellä parempi kuin edelliskerran hokeilla juostessa.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Jyväskylään

Toto4-1: 9, 2, 6, 10 (7, 8)

Toto4-2: 1 Ingrosso (11, 5)

Toto4-3: 12, 7, 13, 4 (5, 1)

Toto4-4: 6, 5, 3, 10, 7 (4, 8)

4 x 1 x 4 x 5 = 80 riviä – 16,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet