Kaustisen ideasysteemin varma on jäänyt liian rankasti suosikin varjoon.

Joni-Petteri Irrin ohjastama 9 Stone Capes Nougat starttaa Toto4-avauksessa matkaan kakkossuosikkina. Kati Lindsbergin valmentama 3 Finally Famous on pelattu suosikiksi. Finally Famous on hyvä kilpahevonen, mutta sillä on ajoittain ongelmia ravin kanssa. Viimeksi pelisuosikki voitti todella helposti, mutta tehtävä oli kuin luotu sitä varten.

Huippuvirettä kohti ponnisteleva Stone Capes Nougat jäi vielä viimeksi kolmanneksi, mutta hänniltä ei ollut mahdollisuutta parempaan.

Kylmäveristen tasoitusajossa pelataan todennäköisesti suosikiksi lauantaina Oulussa voittanut 12 Sasku. Henry Ala-Korven suojatti on yksi mahdollisista. Pelimielessä kiehtoo 1 Nooran Vili, joka pystyy johtamaan kisaa pitkään.

Kolmannessa Toto4-kohteessa nähdään todellisen huippuhevosen paluu, kun 6 Big Sky Hurricane nähdään tositoimissa. Antti Ala-Rantalan valmennettava pystyy heti paljoon, vaikka on tuskin vielä parhaimmillaan.

Päätöskohteessa riittää muiden lähtöjen tavoin tasoa, kun jaossa on myös normaalia suuremmat palkintorahat. Juha-Matti Paavolan ajokki 9 Lindy Poppins on kiistaton suosikki, mutta sen juoksun täytyy onnistua, sillä kovia haastajia on mukana. Eniten haastajalaumasta kiehtoo 2 Sweet Surviver, joka tulee tekemään tällä kaudella vielä ison tilin kilparadoilta.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kaustiselle

 

Toto4-1: 9 Stone Capes Nougat (3, 6)

Toto4-2: 8, 12, 7, 1, 3, 6, 13, 11 (5, 4)

Toto4-3: 6, 7, 9, 8 (2, 10)

Toto4-4: 2, 9, 14, 5, 7(1, 13)

1 x 8 x 4 x 5 = 160 riviä – 32,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella

Lisää teemasta: Pelivihjeet