Viime syksynä Villimiehen Tammakilvassa yllätysvoiton napannut Myrskyn Tuuli ei ole onnistunut pitkään aikaan, mutta nyt siltä voi odottaa pärjäämistä. Valmentaja Marika Pääkkönen päätti astuttaa tammansa tänä vuonna, koska sen voittosumma kasvoi kerralla paljon. Myrskyn Tuuli ei kuitenkaan tullut kantavaksi, joten suunnitelmia on pitänyt muuttaa.

Kevään kilpailuissa tamma meni jalkavaivojensa vuoksi vinoksi. Polvista löytyi vikaa, ja hevosen polvikanavat tullaan operoimaan myöhemmin syksyllä. Ennen sitä Myrskyn Tuulella ajetaan vielä muutamassa lähdössä kilpaa.

Ylivieskan tauoltapaluukilpailussa tamma oli vain tasainen. Se ponnahti myös laukalle, mutta se johtui polvisuojan irtoamisesta. Pääkkösen mukaan kyseinen startti piristi kuitenkin hevosta paljon, eivätkä polvetkaan ole vaivanneet. Myrskyn Tuuli on tuntunut kotona hyvältä, ja nyt se on ravannut suorassa. Kun sarjamääritys on todella sopiva, niin voittokaan ei olisi jättiyllätys. Tammaa ajava Jarmo Saarela on saanut siitä hyvin vauhtia irti.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kouvolaan

Toto4-1: 3 Myrskyn Tuuli (2, 1)

Toto4-2: 3, 6, 8, 5, 11, 12 (7, 2)

Toto4-3: 2, 1, 4, 6, 11, 12 (7, 9)

Toto4-4: 6, 8, 4, 1, 7 (3, 2)

1 x 6 x 6 x 5 = 180 riviä – 36,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet