Ideavihje laaditaan ilman varmaa. Suosikeista Express Junioria ja Faith In Lifea rasittaa kasirata, joka ei välttämättä estä nopeita avaajia saamasta hyviä asemia, mutta joka tapauksessa juoksu voi mennä hankalaksikin.

Avauskohteen Winter Amiraal on hakenut parastaan. Huippupäivänään se pystyisi menestymään tällaisessa tehtävässä. Alladin Bro saa takarivin sisimmältä paikalta nätin reissun ja kirii lyhyen matkaa vauhdilla. Rebel Mauritz oli kesällä mainio. Se ruunattiin syksyllä ja palaa nyt reilun kahden kuukauden tauolta valmentajalleenkin kysymysmerkkinä.

Toisessa kohteessa Casper Frost on maistuvin pelihevonen. Se saa puhtaat paperit viime kerran tauolta paluussaan. Se joutui kiskomaan piikkipaikalla avaustuhannen 15,5-kyytiä ja kesti viidenneksi.

Kolmannessa Taikapassi avannee keulaan ja juoksee siinä tai sitten 2. sisällä. Ailahteleva tamma on loistopäivänään sarjoissaan kova sana. Päätöksessä Whisky Voice ja Lassic Point otetaan ideavihjeeseen huippuasemista vähän pelattuina mukaan, vaikka ensiksi mainitun Suomen näytöt ovat vielä olemattomat ja Lassic Point palaa reilun kahden kuukauden tauolta.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kuopioon

Toto4-1: 8, 11, 4, 9, 10 (5, 1)

Toto4-2: 4, 2, 10, 7, 9 (6, 3)

Toto4-3: 2, 5 (6, 7)

Toto4-4: 8, 3, 2, 5 (10, 9)

5 x 5 x 2 x 4 = 200 riviä – 40,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet