Toisen kohteen Onni Dahlia on kyvykäs, muttei ole vielä kisoissaan keskittynyt kunnolla, minkä vuoksi laukka tai laukkoja on tullut.

Jukka-Pekka Kauhasen ohjastama ja valmentama Onni Dahlia väläytteli osaamistaan jo viime talvena. Kuusivuotias ori oli sen jälkeen sivussa kilparadoilta liki vuoden ja palasi tositoimiin kolme viikkoa sitten, jolloin se kulki laukkansa ohessa mukavasti. Viimeksi vajaa kaksi viikkoa sitten tuomio oli hylkäys liioista laukoista.

Kauhanen kertoi tämän viikon maanantaina, että Onni Dahlia on vielä hyvinkin lapsellinen. Kuitenkin myös kykyjä hänen mielestään löytyy ja ori pärjää heti, kun rupeaa keskittymään itse kilpailusuoritukseen. Jospa se päivä olisi tänään. Onni Dahliaa kokeillaan ideavihjeessä tukipilarina.

Ensimmäiseen kohteeseen revitetään rasteja. Lähtö on tasainen, jos Procyon laukkaa tai ei ole tasollaan. Mitään viitteitä siitä ei tosin ole edellisissä kisoissa ollut. Kolmannessa kohteessa Kimmo Ahola varoitteli suursuosikki Thai Profitin kohdalla jääpolanneradasta, joka voi sen kohdalla tuoda haasteita. Viimeksi Thai Profit voitti Vermon kesäradalla. Sen vuoksi ruuna varmistetaan.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kuopioon

Toto4-1: 3, 11, 7, 10, 9, 4, 12, 1, 6 (8, 5)

Toto4-2: 3 Onni Dahlia (1, 5)

Toto4-3: 9, 5, 4, 3 (6, 2)

Toto4-4: 9, 1, 7, 4, 8 (2, 12)

9 x 1 x 4 x 5 = 180 riviä – 36,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet