Joulu-tammikuussa hurjan kahdeksan voiton putken tehtailleen Roberto Diverin viimeisin ykkössija on huhtikuulta. Tänään sillä on kotiradallaan hyvä mahdollisuus palata kultakantaan, vaikkei takarivin lähtöpaikka nopealle avaajalle paras mahdollinen olekaan.

Viimeksi Roberto Diverilla ei ollut paras päivänsä, kun se väsyi keulapaikalta Jyväskylän helteessä kymmenenneksi. Valmentaja Ossi Nurmonen epäili, että oli treenannut Ruotsin reissun jälkeen suojattiaan liian kiltisti, minkä vuoksi taipuminen tuli. Nyt Roberto Diverin pitäisi olla hänen mukaansa parempi, ja jos ruuna tasollaan on, se pystyy voittamaan. Ennakkoon pahimmista haastajista Ambrogion on ilmoitettu juoksevan kengät jalassa, mikä nostaa Roberto Diverin mahdollisuuksia entisestään.

Avauskohteessa Might Be Romeo ja Surprise Lily ovat hiukan aliarvostettuja. Toisessa kohteessa Vilju on tiukasti voitossa kiinni, mutta ideasysteemiin otetaan mukaan potinnostajia. Sisu-Syke starttaa tälle vuodelle vasta toista kertaa. Kapasiteetti sillä on hyvä, mutta esimerkiksi tauolta paluussaan toukokuun Kajaanin kisassaan ori ei loistanut.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kuopio

Toto4-1: 6, 8, 2, 4, 9 (5, 7)

Toto4-2: 8, 10, 2, 3 (6, 1)

Toto4-3: # 9 Roberto Diver (1, 10)

Toto4-4: 6, 10, 3, 5, 4, 11, 2 (8, 7)

5 x 4 x 1 x 7 = 140 riviä – 28,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet