Kolmas Toto4-kohde on illan tasaisin. Hienotasoisessa lähdössä on monta menestyjäkandidaattia, joista Matti Nissisen valmentama Saran Särmä on valittu ideasysteemin tukipilariksi. Orin viime kaudella juoksema ennätys 22,3a on sekuntikaupalla parempi kuin kilpakavereilla, ja kannattaa huomioida, että hevosella on ajettu erittäin raskailla kengillä.

Saran Särmän alkukausi ei mennyt odotusten mukaisesti. Ilmeni, että sillä oli ongelmaa toisen kiveksensä kanssa. Se jouduttiin poistamaan, minkä jälkeen kilpaileminen on alkanut jälleen sujua. Kouvolasta tuli komea voitto, mutta seuraavassa kisassa Kuopiossa Saran Särmän etulavat olivat jumissa, eikä se ottanut vauhtia. Viimeksi sillä jäi kaasu päälle, mutta hevosen esitystä Killerin raskaissa olosuhteissa ei kuitenkaan voinut isommin moittia.

Nyt Saran Särmä palaa lyhyeltä huoltotauolta, ja balanssia on kevennetty merkittävästi. Matti Nissinen sanoo, että mailin matkalla ei lähdetä ainakaan peruuttelemaan. Kunhan askeleet osuvat lankulle, niin valjakko voi edetä keulapaikalle tai ainakin johtavan rinnalle. Saran Särmä on parhaimmillaan vapaalta radalta.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

.

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Lahteen

Toto4-1: 8, 10, 3, 1, 2 (7, 11)

Toto4-2: 2, 7, 11, 9, 5, 4, 10 (3, 1)

Toto4-3: 5 Saran Särmä (1, 6)

Toto4-4: 3, 8, 10 (1, 11)

5 x 7 x 1 x 3 = 105 riviä – 21,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella

Lisää teemasta: Pelivihjeet