Jokimaan ideavihje tehdään toisen kohteen Dreamysinen varaan. Se on kohdelähtönsä suosikki, mutta peliprosenteissa on selvästi kasvun varaa aamun lukemista. Ellin Sisu saa tässä systeemissä kaverikseen Porissa laukkansa hienosti paikanneen Caijuksen.

Dreamysine on jo pitkään tehnyt hienoja juoksuja. Vermon ykkössija irtosi rehdillä kirillä 3. ulkoa, ja viimeksi tamma oli kenties vieläkin parempi, vaikka jäikin toiseksi. Mikkelin kovatasoisessa Toto76-lähdössä Dreamysine joutui taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua, mistä se puristi rehdisti perille saakka häviten vain ulkoa kirineelle Cattleyalle.

Takarivistä on tietysti tiedossa kiertämistä, mutta parin poisjäännin myötä asetelmat näyttävät sellaisilta, että aktiivisella ajolla keulapaikkakin voi olla suosikin haettavissa. Eturivin valjakoilla tuskin on ainakaan kovasti haluja lähteä vastaamaan hurjakuntoiselle Dreamysinelle, mikäli Mika Forss iskee hyvissä ajoin kärkipaikkaa kyselemään. Varsinkaan keulasta Dreamysine tuskin tätä lähtöä häviää.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Lahteen

Toto4-1: 8, 9 (2, 4)

Toto4-2: 11 Dreamysine (10, 14)

Toto4-3: 9, 4, 2, 1, 8 (3, 6)

Toto4-4: 2, 6, 3, 7, 5, 1, 4, 12 (9, 8)

2 x 1 x 5 x 8 = 80 riviä – 16,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet