Unite’ Gams on ideasysteemissä maanantain avainhevonen. Marko Hakkaraisen italialaisruuna pystyy paljon parempaan kuin mitä taulu antaa ymmärtää.

Unite’s Gams on päässyt kilpailemaan katkonaisesti, mutta viime kaudella hevosen hurja pontetiaali tuli hyvin esille kolmessa voittostartissa. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa, mutta tänään voisi olla oikea paikka iskeä.

Kajaanissa paikka johtohevosen rinnalla verotti kirihaluja loppumatkasta, ja Unite’s Gams taipui totosijojen ulkopuolelle. Tänään lähtöpaikka on mainio, ja keulajuoksuun on realistiset mahdollisuudet. Äimärautiolla valmentajan suunnitelmissa on riisua hevoselta kaikki kengät pois, mikä lisää pelillistä mielenkiintoa.

Paperilla lähdön kovin haastaja on Bea Conchita. Se oli viimeksi aavistuksen tahmea takajoukoista, ja ulkoradalta jossain vaiheessa matkaa on luvassa paljon lisämetrejä. Kokonaisuutena kisa on Unite’ Gamsille varsin sopiva.

Kolmeen muuhun kohteeseen päästään ottamaan kaikki mieluisat merkit mukaan lapulle. Avauskohteen suuryllättäjä voisi olla Furman Web ja päätöskohteessa Decamerone pystyy ainakin vauhtijuoksussa nousemaan mukaan kärkitaistoon.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 6, 2, 8, 3, 11, 9 (4, 1)

Toto4-2: 2 Unite’ Gams (8, 1)

Toto4-3: 8, 7, 1, 4 (2, 3)

Toto4-4: 1, 9, 2, 12, 6 (5, 11)

6 x 1 x 4 x 5 = 120 riviä – 24,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet