Äimärautiolla varmavalinnat Tähti-Humina ja Only Eyes Broline ovat kumpikin vahvoilla, jos suorittavat oletetulla tasolla.

Tähti-Humina on varmakaksikosta merkittävästi todennäköisempi voittaja. Se on kilpaillut urallaan kolmesti, ja voittanut jokaisen starteistaan vakuuttavasti. Viimeksi ruuna jyräsi johtavan rinnalta helposti omille teilleen, ja tällä kertaa tehtävä helpottuu todennäköisen keulapaikan myötä. Peliosuus toki lienee niin korkea, ettei etua ole saatavissa totoluukulla.

Only Eyes Broline on Suomessa ollut usein aliarvostettu. Se oli ehkä jopa aavistuksen parempi suoraan tauolta kuin mitä Petteri Joki suojatiltaan etukäteen odotti. Callela Leonard ei ollut lyötävissä, mutta Only Eyes Broline kiritti tätä mukavasti.

Tänään ulkorata tietää lisämetrejä alkumatkalla. Only Eyes Broline pääsee kuitenkin hyvin matkaan, ja ainakin johtavan rinnalle sen pitäisi päästä. Siitä ori on pystynyt voittamaan, ja valmentaja uskoo hevosen parantavan startin myötä selvästi otteitaan.

Kahden varman myötä avauskohteeseen päästään hakemaan jättiyllätystä. Sellainen on mahdollinen ja sitä vaaditaan, että Toto4-pelistä pääsee lunastamaan kunnolla.

 

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

 

Toto4-1: 8, 11, 5, 9, 1, 10, 6, 3, 4, 2, 7, 12 (8, 11)

Toto4-2: 2 Tähti-Humina (9, 3)

Toto4-3: 3, 4, 7, 10, 9 (5, 6)

Toto4-4: 8 Only Eyes Broline (7, 1)

12 x 1 x 5 x 1 = 60 riviä – 12,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Lisää teemasta: Pelivihjeet