Toto4-pankki Boulder Lucky on luonnollisesti erittäin lähellä voittoa, mutta ideasysteemissä lähdetään hakemaan isompaa kalaa ottamalla sillekin varmistuksia.

Avauskohteessa keulaspesialisti Quo Vadis Lavec pitää huolta reippaasta matkavauhdista. Ruunalla on hyvä vauhtikestävyys, ja hevosella on hyvä sauma vetää porukkaa perille saakka. Alustava pelikannatus on kuitenkin riittävän korkealla tasolla, ja siksi Quo Vadis Lavec saa rinnalleen muutamia varmistuksia.

Toisessa kohteessa voi yrittää kapeasti. Takamatkan Upea Ursula pääsee ravilla kovaa matkaan, ja se voi takamatkan juoksuradalta päästä hyviin iskuasemiin. Tamma kulki Kaustisella kahden laukkansa jälkeen vahvasti, joten kunto riittää voittotaistoon.

Faija on paalun ennakkoon vaarallisin. Ori on paras vapaalta radalta, ja Petteri Joki pyrkii sillä kohti keulapaikkaa. Hevoselle on rahkeita 1.26-alkuiseen tulokseen, jolla ollaan tämän illan kisassa korkealla.

Haastajista Untero on ollut hieman nahkea, joten valmentajansa ajamana voitto takamatkalta on kovan työn takana. Kobardi on tuloillaan, mutta voltin vitoselta se joutunee vetämään toisen radan jonoa.

Kolmas kohde on aikavoltti, jonka selvä suosikki Carmikas on tasonsa pitäessään voitossa kiinni. Takamatkalaiset ovat kokonaisuutena etulyöntiasemassa, sillä paalulta lähtee matkaan selvästi hitaampia vastustajia.

Boulder Lucky vie todennäköisesti ykkösrahat Iisalmeen, mutta peliosuus on riittävän korkealla tasolla. Mikäli pelipankki kokee syystä tai toisesta tappion, nousee rivin arvo heti moninkertaiseksi.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 1, 2, 3, 10, 6 (11, 4)

Toto4-2: 12, 3 (5, 9)

Toto4-3: 13, 15, 12, 16, 14 (7, 10)

Toto4-4: 2, 9, 5, 12, 1 (10, 6)

5 x 2 x 5 x 5 = 250 riviä – 50,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.