Big Sky Hurricane ja Cousin Bowl ovat loistopaikoilta maanantai-illan parhaat varmaehdokkaat. Vastaavasti kahteen muuhun kohteeseen haetaan isoa yllätystä kymmenen merkin voimin.

Äimäraution seuratuin hevonen on toisen kohteen Big Sky Hurricane. Se on palannut Kati Lindsbergin valmennukseen, ja hevoselta on lupa odottaa heti paljon. Valmentaja kertoo, että huippukuntoon on vielä matkaa, mutta ruuna on kulkenut hyvällä tyylillä harjoituksissa. Sisäpuolelta nopein lähtijä Credicity ei ole keulahevonen, joten Big Sky Hurricane saattaa päästä sujuvasti kärkipaikalle hallitsemaan tapahtumia. Rutiinisuorituksella voiton pitää olla lähellä.

Cousin Bowl on päätöskohteessa mukava ideahevonen, ja myös se varmaksi. Kuten taulukin kertoo, ruuna on pystynyt pikamatkalla jatkuvasti huipputuloksiin, mutta kovissa lähdöissä kärkisijat ovat jääneet haaveeksi. Viimeksi täydellä matkalla alku meni ulkoradoilla, ja kun vastassa olivat Anything For You, Heidi Ale ja kumppanit, ei hevoselta voinut vaatia enempää. Tänään lähtö on täydellinen nappisarja, eikä lähtöpaikkakaan voisi olla parempi. Cousin Bowl avaa vauhdikkaasti, ja heikosta taulusta huolimatta siltä pitää odottaa menestystä.

Kahden varman myötä muihin kohteisiin kelpaa hakea yllätystä. Tasaisissa lähdöissä vähemmän pelatut hevoset jäävät herkästi turhan heikolle huomiolle mahdollisuuksiinsa nähden.

 

Ideasysteemi

 

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 1, 6, 15, 9, 8, 16, 12, 7, 14, 2 (10, 4)

Toto4-2: 4 Big Sky Hurricane (11, 10)

Toto4-3: 5, 11, 1, 8, 9, 12, 10, 3, 2, 4 (7, 6)

Toto4-4: 4 Cousin Bowl (1, 8)

1 x 10 x 1 x 10 = 100 riviä – 20,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet