Äimäraution torstain Toto4-pelissä on haastetta riittävästi. Potti nousee entistä suuremmaksi, mikäli Valle Streamline kokee tappion.

Avauskohteessa suosikit ovat haavoittuvaisia. Last Finn ei hyödy sisäradan paikasta, mutta Seinäjoella tamma osoitti pääsevänsä asiallisesti matkaan. Keulapaikan puolustaminen ei kuitenkaan tämän illan startissa taida onnistua.

Leon Dahlia kuumeni Ylivieskassa voltissa, mutta auton takaa sen pitäisi keskeltä rataa käynnistyä ravilla. Silti persoonallisen hevosen suoritukseen liittyy aina kysymysmerkkejä. Kohteeseen haetaankin myös yllätyksiä. Ylivauhtisella juoksulla erityisesti On Va Voir voi järjestää yllätyksen.

Toisessa kohteessa moni ottaa lapulle paljon merkkejä. Ideasysteemissä mahdollisuuden saavat vain Takenote ja Petroli. Välipaalulla on jo kolme poisjääntiä, mikä helpottaa molempien valjakoiden asemien hakua.

Valle Streamline on lähellä keulajuoksua, joten ruuna jää varmaksi. Peliosuus on toki riittävän korkealla tasolla, mutta Vermon tason pitäessään hevonen on lähellä toista peräkkäistä voittoa.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 1, 5, 2, 11, 4, 12, 3 (7, 9)

Toto4-2: 9, 10 (13, 4)

Toto4-3: 7, 12, 6, 10, 1 (3, 11)

Toto4-4: 2 Valle Streamline (12, 8)

7 x 2 x 5 x 1 = 70 riviä – 14,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet