Anaheim Kempin poisjäännin jälkeen Dreaming Blues on liian suuri suosikki. Sen tilalle otetaan kaksi parempaa merkkiä.

Pilvenmäki Special -karsinta avaa Äimäraution Toto4-pelin. Oh My God S on todennäköinen keulahevonen, sillä Absolut Arctica tarvitsee ehdottomasti selän eteensä. Staro Liberty puolestaan on vahvin ehdokas johtavan rinnalle, jolloin lähdön voimasuhteet vaikuttavat melko tasaisilta.

Luna De Paris on lahjakkaana hevosena perusmerkki, ja myös Classical Dream on huomioitava peleissä. Luna De Paris on erityisesti vahvoilla silloin, jos joku muu pitää matkalla vauhtia. Pienessä lähdössä sisärata tuskin tuo erityisen suurta pussitusriskiä, mutta keulapaikkaa tamma ei pysty puolustamaan.

Toisen kohteen Suviprinssi on yksi ehdokas varmaksi. Sillä on murheena takamatkan voltin vitonen, josta laukkariski on olemassa. Kauden aloitus oli vakuuttava, joten onnistuessaan Suviprinssi pystyy kiertämään ykköseksi. Aavan Sisu kelpaa tauoltakin varmistuksena lapulle. Se on voittosummaansa nähden kova tekijä.

Päivän duon avauksessa ei oteta kantaa. Last Finn vaikuttaa etukäteen parhaalta merkiltä, mutta takarivistä se on tasaisessa lähdössä ainakin hieman matkavauhdin armoilla. Last Finn kiri suoraan tauolta alle 1.14-kyytiä, vaikka alla ei ollut yhtään kovempia harjoituksia.

Päätöskohteen Anaheim Kempin poisjäänti muutti voimasuhteita.  Dreaming Blues voittaa korkeintaan hieman useammin kuin kerran kolmesta, joten sen ei pidä erottua kovin selvästi muista.

Ensimmäinen pelivalinta Strait Iron on voittanut pronssidivisioonia Toto76-lähdöissä, joten sitä pitää varoa tauosta huolimatta. Mikäli hevoselta päästään riisumaan etukengät pois, se voi tuoda tarvittavan parannuksen suoritustasoon.

Titane Nordique on toinen pelivalinta. Nestori on hyvässä kunnossa, ja vaikka se ei saa pidettyä keupaikkaa kiihdytyksessä on voitto täysin mahdollinen.

 

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 1, 5, 4, 2, 6 (8, 7)

Toto4-2: 12, 1 (14, 2)

Toto4-3: 4, 11, 9, 7, 6, 10, 12 (8, 3)

Toto4-4: 9, 2 (1, 6)

5 x 2 x 7 x 2 = 140 riviä – 28,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.