Marko Hakkaraisen kolmikko M.T.Illustrious, Rio Crowe ja Faith In Life pystyvät kaikki taistelemaan kärkisijoista. Toisaalta jokainen kolmikosta on lähtöönsä melkoinen arvoitus.

Avauskohteen suosikki Ypäjä Hereiam voitti viimeksi pujotellen pienen lähdön hänniltä. Tällä kertaa lähtöpaikka on sisempänä, joten koko matkan johtoon on täydet saumat. ”En osaa sanoa, miten kiihdytys menee, mutta luotan kovasti ruunan mahdollisuuksiin”, valmentaja Antti Ojanperä raportoi.

Ainoa kaveri lapulle on Marko Hakkaraisen laittelema M.T.Illustrious. ”Tamma tuntui viimeksi aikaisempaa paljon paremmalta, ja pitkästä aikaa otteissa oli oikeaa potkua. Se ei päässyt tulemaan, ja kisaa paljon riviään parempana”, Hakkarainen vihjaa.

Pelillisesti kovin ratkaisu on jättää Punta-Pate ulos lapulta. Ori on ollut hyvä, mutta kolikon kääntöpuolena on, että hienon menestyksen myötä sarjat nousevat. Kaksi kuukautta sitten ori olisi saanut 60 metriä etua kovimpiin vastustajiin, jotka nyt pääsevät iskemään vain 20 metrin pakilta kimppuun. Ruhvanan Urho, Hullupoika ja Koskelan Akseli ovat pelivalinnat Toto4-kuitille.

Hakkaraisen kaksikko Rio Crowe ja Faith In Life ovat mielenkiintoisia seurattavia. ”Rio Crowe tuli elokuussa Petri Purolta. Ensin hoidettiin pienen haaverin myötä takajalkaa ja sitten talliin tuli syysvirus. Nyt kaikki on hyvin, mutta hevonen on arvoitus. Jaksavan ja tasavauhtisen tuntuinen tamma on kyseessä. Faith In Life oli maanantain hiitillä hyvä, ja se pitää ottaa Toto4-lapulle”, Hakkarainen kommentoi.

 

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 4, 6 (8, 5)

Toto4-2: 9, 10, 8 (3, 13)

Toto4-3: 10, 3, 7, 12, 11 (4, 8)

Toto4-4: 2, 6, 7, 10 (11, 3)

2 x 3 x 5 x 4 = 120 riviä – 24,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.