Stayervoltti on ennakkoon maanantain kiharaisin Toto4-kohde, ja siihen haetaan yllätystä rastimeren voimin.

Varmaksi valikoituu Minto’s Romeo, jonka juoksu meni edellisissä Oulun raveissa täysin pieleen. Ruuna juuttui lähes koko matkan ajaksi kolmannelle radalle, mutta siitä huolimatta Minto’s Romeo jaksoi sinnikkäästi kärjen tuntumassa viidenneksi. Tänään juoksunkulku tuskin menee yhtä hankalaksi, joten Iikka Nurmosen ajokki on lähellä voittoa.

Avauskohteessa taukohevoset jäävät varalle, ja suosikki Quick Leader varmistetaan kahdella mielenkiintoisimmalla haastajalla.

What’s Going On taisteli Oulussa johtavan rinnalta hienosti kakkoseksi, ja vain selässä kytännyt Steel Anemone kiri siitä ohitse. Myös aikaisempien suoritusten perusteella ruuna on nostanut selvästi tasoaan.

Todays Popular hakee hyvää reissua kärjen tuntumassa. Hevonen on vauhtikestävää sorttia, ja illan lähdössä avauskierroksella todennäköisesti pidetään tempoa useamman kilpailijan voimin. Todays Popular on niin vähän pelattu, että se kannattaa nostaa jo muutamaan merkkiin lapulle.

Päätöskohteena juostava 3100 metrin voltti on etukäteen kolmen hevosen kamppailu voitosta. Suosikeilla on kuitenkin omat kysymysmerkkinsä, ja kohde on päivän Toto4-pelistä se, johon voidaan saada vaikea merkki voittajaksi.

 

Ideasysteemi

Pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun ideasysteemi Ouluun

Toto4-1: 5, 2, 1 (6, 4)

Toto4-2: 6, 4 (7, 1)

Toto4-3: 3 Minto’s Romeo (5, 7)

Toto4-4: 13, 15, 9, 3, 4, 16, 7, 6, 14, 1 (10, 12)

3 x 2 x 1 x 10 = 60 riviä – 12,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.