Seinäjoen ideasysteemin varma on jäänyt alustavasti varsin maltilliseen kannatukseen.

Markus Porokan suojatti Boulder Rocket (T4-1/7) oli suorastaan hurja viime juoksussaan Teivossa. Ruuna eteni alussa keulaan ja veti kierroksen 17,5-vauhtia. Toisella kierroksella nelivuotias vain lisäsi tempoa ja karkasi murskavoittoon kovalla 17,0-tuloksella. Porokan mukaan varaakin saattoi hieman jäädä.

Boulder Rocket kilpailee Seinäjoella Nuorten sarjassa, jossa parannuksia voidaan nähdä toki suuriakin. Silti ruunan esitys oli viimeksi niin vakuuttava, että sen tappiota on ravilla vaikea kuvitella. Peliosuuden pitää siedettävänä juurikin laukkariski. Porokka saa olla ensimmäisen puolikkaan ajan todella tarkkana, ettei pomppu yllätä. Varmavalinta voi ottaa juoksuradalta alun varman päälle ja pystyy sen jälkeen korkkaamaan lähdön vaikka johtavan rinnalta.

Toto4-kierroksen suurin suosikki on Santtu Raitalan kyydittämä Arctic Madonna. Tamman tehtävä vaikuttaa eturivistä suoraviivaiselta ja se on suosikkiasemansa ansainnut. Tappiota voi kuitenkin spekuloida olosuhteilla. Arctic Madonna olisi parhaimmillaan nopeissa olosuhteissa. Seinäjoelle on luvattu lämpöasteita ja vesisadetta, joten radan kunto kannattaa tarkistaa vielä mahdollisuuksien mukaan illalla.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto4-1: 7 Boulder Rocket (2, 10)

Toto4-2: 8, 5, 2, 9, 6 (7, 1)

Toto4-3: 3, 6, 9, 2 (12, 4)

Toto4-4: 4, 12, 2, 11, 9, 3 (1, 8)

1 x 5 x 4 x 6 = 120 riviä – 24,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet