Callela Einstein ja Hollaus ovat Metsämäen Toto4-kierroksen todennäköisimmät menestyjät. Molemmat olivat iltapäivällä kuitenkin hieman liikaa luotettuja, joten ne varmistetaan. Yllätystä haetaan kolmanteen kohteeseen.

Hollaus (T4-2/8) olisi noin 40 prosentin peliosuudella oikeinkin maistuva varma, mutta kun se on kerännyt lähes puolet kohteen merkeistä, tamma kannattaa joissain peleissä varmistaakin. Hissun Mahti (5) ei vakuuttanut keskiviikon välistartissa ja pudotetaan ylipelattuna pois systeemistä. Hyvä talvihevonen Rikastuva (15) sai startin alle ja parantaa. Nyt se saa ainakin selkäjuoksun ja nousee vetävissä selissä korkealle. Valssaus (9) on sekin tulosriviään parempi ja pärjää ilman muuta ainakin jatkossa. Sekä sen että Rikastuvan kuuluisi olla hieman enemmän kuin 3 prosenttia pelattuja.

Callela Einstein (T4-1/4) nauttii avauskohteessa ansaitusti suurinta luottamusta. Se tuskin kuitenkaan saa kanssakilpailijoilta kunnioitusta. Mikäli Musclemanin (1) juoksu onnistuu nappiin, se pystyy lyömään suosikin. Johnny English (2) kilpaili maanantaina ja oli asiallinen kolmas. Mikäli suosikkikaksikko iskee liian tulisesti yhteen jo alkumatkalla, Hannu Torvisen ajokille avautuu voittosauma.

Gillian Comery (T4-3/4) palasi viime lauantaina voittokantaan. Täysin siihen kuten Selfie Stariinkaan (3) ei voi kuitenkaan luottaa. Muista enemmän pelatuista Liberace (2) palaa loukkaantumistauolta, ja nopea avaaja Mr Nice Way (9) on takarivissä, joten lähtöön voi odotella yllätystäkin. Sen takia systeemiin otetaan tähän kohteeseen kaikki hevoset.

Päätöskohteessa ratkeaa paljon jo kiihdytyksessä. Andree (T4-4/1) oli viimeksi sijoitustaan selvästi parempi, vaikka jäikin keulasta viidenneksi. Se lähtee myös voltista lujaa ja on  avainasemassa juoksunkulun suhteen. Koivusen tallin kaksikosta Questionmark Me (6) on ainakin ensi askelilla nopeampi kuin Selene Lune (7), jonka juoksusta ei välttämättä tule helppoa. Selene Lune jääkin varahevoseksi, sillä Andreen taakse tähtäävä Bestseller (8) on iltapäivän vajaalla 10 prosentillaan todella maistuva pelihevonen.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Turku

Toto4-1: 4, 1, 2 (6, 8)

Toto4-2: 8, 15, 9 (5, 16)

Toto4-3: 5, 3, 2, 7, 1, 9, 10, 6, 11, 4, 8 (5, 3)

Toto4-4: 6, 1, 8 (7, 9)

3 x 3 x 11 x 3 = 297 riviä – 59,40 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet