Toto4-pelin suurin suosikki Celebration Song saa ideasysteemiin neljä varmistusta. Ideavarmaksi valitaan avauskohteen Jori Pollea.

Avauskohteessa suosikiksi luotettu Tuhori on kerännyt aivan liikaa peliä. Ruuna on tehnyt asiallisia esityksiä helpoissa lähdöissä, mutta otteissa ei ole ollut sellaista loistoa, että Antti Teivaisen ajokin kuuluisi olla takarivistä selvä suosikki.
Hevosurheilun rankingissa lähdön ykköshevoseksi kohoaa kyvykäs Jori Pollea. Viime startissa juoksu meni totaalisen pieleen, kun ruuna juuttui kiertämään kolmatta rataa. Edellisessä startissaan Timo Leivon suojatti laukkasi 2. ulkoa 900 metriä ennen maalia. Raville selvittyään ruuna runnoi viimeiset 800 metriä väkevästi 28,2-vauhtia ja nousi vielä hienosti kolmanneksi. Vastus näyttää nyt sen verran kevyeltä, että pystyvän menijän pitäisi olla laukatta liki voittoa. Jori Pollea on alipelattuna suosikkina mainio varma.

Toisessa kohteessa todennäköisimmiksi voittajiksi erottuvat Celebration Song ja Safe Crossing. Kaksikko on kerännyt kuitenkin liikaa peliä joten varmistukset ovat tarpeen. Maistuviksi pelihevosiksi kohoavat Grainfield Fanny, Titan Rain ja Hogwarts Express.

Päätöskohteessa pidetään todennäköisesti yllä reipasta matkavauhtia, sillä eturivi on täynnä nopeita avaajia. Keulaan edennee lopulta kuumaluontoinen Thelma Zet, jolla ei ole tapana jarrutella matkallakaan. Reipas matkavauhti avaisi kentän yllätyksille. Mielenkiintoisiksi pelihevosiksi kohoavat mahdollisesta ylivauhdista hyötyvät Twilight Vixi, Lovely Dart ja Classify Tof.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Turkuun

Toto4-1: 8 Jori Pollea (10, 2)

Toto4-2
: 7, 10, 6, 4, 3 (9, 2)

Toto4-3: 3, 4, 1 (8, 11)

Toto4-4: 7, 5, 10, 6, 2, 12, 9, 11, 4 (3, 1)

1 x 5 x 3 x 9 = 135 riviä – 27,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet