Toinen ideavihjeen varmoista on toisen kohteen Just A Flirt.

Valmentaja Jasmiina Aho kertoi aamupäivällä tekevänsä tälle päivää muutoksia starttivalmistautumiseen ja varustukseen. Ongelmana on ollut yli-innokkuus lähtöauton takana.
”Hevoseen tulee siivekettä lähestyessä aivan hirveä paine, ja kun sitä pikkuisen toppuuttelee, se hermostuu ja hyppää siitä”, Aho kertoo. ”Nyt kokeillaan tehdä asioita toisin. Ajetaan sitä paljon enemmin ja kovemmin alleajossa. Saatetaan ottaa autolähdön harjoituskin, mutta joka tapauksessa pruuvataan sitä niin kovaa, että tarkoitus on (kilpailussa) ajaa täysiä eteenpäin. Alamartingaalin laitan takaisin. En tiedä vaikuttaako mitään, mutta kokeillaan. Harkitaan vielä kokolappuja, ja jos rata sallii, takakengät otan pois. Edessä on fläppikengät. Lapuilla voisi hakea sitä, ettei hevonen näkisi auton takana muit, eikä menisi siihen ankaraan kilpailuviettiin. Toivottavasti muutokset auttavat.”

Ensimmäisen kohteen voittaa 70 prosentin todennäköisyydellä Diamond Lord, mutta jos se sattuisi laukkaamaan, kenttä olisi täysin avoin. Ideavihjeessä kohteeseen otetaan kaikki mukaan. Toinen varma on Hipsun Poju, joka on kyvyiltään oikein hyvä ja ravatessaan pystyy voittamaan työläämmälläkin reissulla.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat 

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustiselle

Toto5-1: Kaikki 12 hevosta

Toto5-2: 4 Just A Flirt (1, 6)

Toto5-3: 10, 5, 1, 7, 3, 2 (4, 12)

Toto5-4: 8 Hipsun Poju (2, 6)

Toto5-5: 1, 10, 9, 7, 6 (11, 5)

12 x 1 x 6 x 1 x 5 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet