Kaustiselle ravataan erinomainen Toto5-kierros, jossa päälähtöinä ovat aina mielenkiintoiset Isla-ajo ja Pikkupelimanni. Jälkimmäisestä raavitaan ideavihjeen tukipilariksi Matteus Kevätön.

Pauli Raivion valmentama 4-vuotias Matteus Kevätön teki kolmevuotiaana hyviä suorituksia ja hävisi vain ikäluokan kuninkaalle Siirin Valtsulle. Ori avasi kautensa vasta kolme viikkoa sitten Pikkupelimannin karsinnoissa, missä oli kovin tasapaksulla suorituksella viides.
”Hevosella on ollut ongelmia terveyden kanssa. Räkätauti on ollut voitettu, mutta veriarvot ovat olleet huonot”, Raivio taustoitti karsintasuoritusta.
Tiistaina hän sai kuitenkin positiivista faktaa.
”Sain uudet tulokset, ja nyt veriarvot ovat kääntyneet parempaan suuntaan. Ollaan oikealla suunnalla ja hevonen parantaa varmaan aika rutkasti siitä karsinnasta tuohon finaaliin.”

Paljon toki riittää parannettavaa, mutta kyseessä on kapasiteetiltaan yksi lähdön parhaista, ehkä jopa paras hevonen. Suosikki se ei saa olla, mutta alle kymmenen prosenttia pelattuna sitä tekee ideavihjeessä mieli koittaa varmana asti.

Avauskohteeseen otetaan lapulle suosikit. Toisessa kohteessa yllättäjäosastolta poimitaan paalun kolmikko Grainfield Emma, Chaptire Un, Shadow Leader sekä 40 metristä hyvä kolmen tonnin menijä Umberto Croft. Kolmas kohde on ASP Challenge -finaali, jossa Goncourt Dairpet on alustavalla viiden prosentin kannatuksella liian vähän pelattu.

Neljäs kohde on Isla-ajo, jossa viidellä paalun 11 tammasta on tarkoitus hakea parannusta suorituskykyyn kaikkien kenkien riisumisella. Sisimmiltä radoilta starttaavat Rim Bay Orchid ja Touch Me Too kuuluvat siihen sakkiin ja ovat tänään ihan maistuvia merkkejä.

Tästä kupongille:

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustiselle

Toto5-1: 8, 9, 5 (6, 7)

Toto5-2: 7, 9, 10, 2, 11, 4, 3 (6, 1)

Toto5-3: 2, 4, 3, 9 (6, 1)

Toto5-4: 15, 9, 8, 6, 1, 2 (7, 14)

Toto5-5: 7 Matteus Kevätön (2, 4)

3 x 7 x 4 x 6 x 1 = 504 riviä – 50,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet