Kuopion Toto5-kierros vaikuttaa aika selväpiirteiseltä ja kohtuullisen helpon rivin riski on suuri. Ideavihjeen tällä kertaa tekevät valinnat ensimmäiseen kohteeseen sekä Ville Kallen varmistaminen.

Nelivuotiaiden Varsakunkun finaali on illan ykköslähtö. Ville Kalle on syystäkin suosikki, mutta on kiinnostavaa nähdä, jos Suvelan Rinssi onnistuu kiihdytyksessä ja pääsee jopa keulapaikalle asti, että olisiko silloin Ville Kalle lyötävissä. Suvelan Rinssi on laukkaillut paljon, mutta sai viimeksi onnistumisen ja varmasti lisää itseluottamusta.

Vihjeen varma on Callela Lincoln, joka menee keulaan ja voittaa. Ennakkoon pahin haastaja Empire Shark jäi pois. Kolmannen kohteen Ukebell Jetin onnistuminen roikkuu ilmassa. Avaukseen ei suosikkeja oteta, että lapussa on ideavihjemäisyyttä eli mahdollisuus lunastaa rohkeampien pelivalintojen kautta enemmän. Koskelan Helemi saa kivan juoksun sisäradalla. Marmardu on ravatessaan aina vaarallinen tämän tason tehtävissä. Paalulta starttaava Valkia kestää vauhdin hyvin.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 4, 6, 1 (11, 9)

Toto5-2: 5, 1, 4 (6, 2)

Toto5-3: 6, 9, 5 (7, 8)

Toto5-4: 11, 15 (3, 14)

Toto5-5: 3 Callela Lincoln (10, 11)

3 x 3 x 3 x 2 x 1 = 54 riviä – 5,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet