Ideavihjeen tukipilari löytyy kierroksen ennakkoon tasaisimmasta kohteesta. Toto5-pelin pankki on Asterisque, mutta se on tänään haavoittuvainen. Myös Gognap ja Roberto Diver saavat omissa kohteissaan lapulla seuraa.

Vihjeen varma on Harjujen Roomeo. Markus Kiiskin valmennettava on epäonnistumisherkkä, mutta ravilla se pystyy tämän päiväisen tehtävänsä voittamaan. Lähtö on erittäin tasainen, ja siihen tekee mieli ottaa ideavihjeessä kantaa. Harjujen Roomeo oli viimeksi toisesta sisältä asiallinen viides. Pääasia oli, että se teki ehjän suorituksen. Riutan Taika oli silloin johtavan rinnalta mainio kakkonen ja teki paremman suorituksen, mutta pelkästään sen startin perusteella ei kannata tälle päivää kaksikon voimasuhteista johtopäätöksiä vetää. Jos Riutan Taika on tänäänkin keulan rinnalla ja Harjujen Roomeo pääsisi sen taakse 2. ulos, Harjujen Roomeo pystyy kirimään voittoon.

Toisessa kohteessa viimeksi lopputaistossa häiriöitä kärsinyt Downshifter on jäämässä alipelatuksi. Neljännessä Ithinkiama Genius on huomioitava huonosta lähtöpaikastaan huolimatta. Tuomas Pakkanen havittelee Uomo Showlla keulajuoksua, ja jos hän siinä onnistuu, suursuosikki Asterisque on lopulta toisella ilman selkää. Silloin kenttä on avoin, vaikkei Asterisquea työläämpikään matkan teko ole haitannut. Päätöksessä kannattaa huomioida huippuasemista starttaavan Flash Sprucen nousuvire.

Tästä kunpongille:

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 9, 3, 6, 7, 2, 1 (13, 4)

Toto5-2: 4, 3, 11 (6, 12)

Toto5-3: 7 Harjujen Roomeo (12, 6)

Toto5-4: 7, 5, 1, 2, 12 (4, 8)

Toto5-5: 7, 11, 10, 2 (4, 5)

6 x 3 x 1 x 5 x 4 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet