Hard Chip on tehnyt kahdessa edellisessä kilpailussaan hyvät suoritukset johtohevosen ulkopuolelta. Tänään tiedossa on selkäjuoksu, jonka päätteeksi ruuna voi aivan hyvin kiriä voittoon asti. Alle kymmenen prosenttia pelattuna Hard Chipiä kokeilaan ideavihjeen toisena varmana.

Toinen tukipilari on kolmantena kohteena ajettavassa Pilvenmäki Specialin karsinnassa starttaava Demon A.F. Se palasi viimeksi yli vuoden kilpailutauolta ja teki keulapaikalta hyvää suoritusta, kunnes laukkasi loppukaarteessa voittonsa. Taktiikka on edelleen sama, ja jos ravi rullaa tällä kertaa päätyyn asti, Markus Dahlströmin suojatti on vaikea kukistettava. Noin 25 prosenttisena kakkossuosikkina se on hyvä varma.

Toisessa kohteessa yllätys käytännössä tarvitsee ainakin ykkössuosikki Cazadorilta laukan. Se muistetaan aikaisemmin aika toivottomanakin laukkurina, mutta nykyään ehjiä suorituksia on tullut hienosti ja tulos ollut sen mukaista. Edelleen kuitenkin kannattaa pitää mielessä, että mikään satavarmasti ravia menevä hevonen kyseessä ei ole.

Neljännessä Roberto Diverin keulavoitto on todennäköinen, mutta on myös huomioitava, että vastus on laadukas, ja mitään ylikovaa aloitusta ruuna ei tässä seurassa kestä. Vielä lähempänä voittoa Iikka Nurmonen on päätöskohteessa H.V. Tuurin kanssa. Se saa isomman potin toivossa varmistuksia, joista mielenkiintoisin on polvioperaation jälkeen paluun tekevä Larsman.

Tästä kupongille:

 

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 11 Hard Chip (6, 2)

Toto5-2: 6, 2, 5, 9, 12 (7, 11)

Toto5-3: 3 Demon A.F. (6, 4)

Toto5-4: 2, 3, 12, 7, 1, 4, 5, 9, 10, 11 (8)

Toto5-5: 9, 4, 5, 11, 7 (1, 8)

1 x 5 x 1 x 10 x 5 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet