Ideavihjeestä tekee ideavihjeen erityisesti viimeisen kohteen valinnat. Tukipilarina toimii jättisuosikki Heat Of Dynamite, joka avaa keulaan ja voittaa.

Toisen kohteen mielenkiintoisin hevonen on 12 startistaan peräti yhdeksän voittanut Perchpond. Se palaa viiden kuukauden tauolta, joka johtui sairasteluista ja jalkaongelmasta. Tauon vuoksi muillakin on mahdollisuus voittoon. Vähän pelatuista idealapulle napataan 2. sisällä juokseva Hope To Cope, joka ampuu keskeltä rataa aluksi johtopaikalle.

Kolmantena kohteena ajettavasta Nuorten sarjasta jäi suosikki EL Indeed pois. Stonecapes Topgun on todennäköisin voittaja, mutta otetaan yllätyksen toivossa kaikki mukaan. Neljäs kohde on laadukas. Minto’s Don Juan on todennäköisin keula ja siksi suosikki. Elliot Web on tilaa saadessaan vaarallinen, kuten myös Orlando Knick takarivin lähtöpaikastaan huolimatta.

Päätöskohde on haastava, ja siihen otetaan ideavihjeessä kantaa. Vahvaa virettä esittänyt Roiheri saa väkisellä hyvän juoksun kärkipäässä ja pystyy voittamaan. Tähtitien kyvyt ovat olleet tiedossa, mutta se otti pitkään toivottomia laukkoja. Nyt kuitenkin taulu alkaa näyttää komealta, kun siinä on kaksi voittoa ja yksi kolmas sija, eikä vire tai itseluottamus ole ainakaan laskussa.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat 

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 5 Heat Of Dynamite (6, 3)

Toto5-2: 11, 1, 5 (9, 4)

Toto5-3: Kaikki 8 hevosta

Toto5-4: 6, 1, 11 (3, 2)

Toto5-5: 2, 5 (3, 14)

1 x 3 x 8 x 3 x 2 = 144 riviä – 14,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet