Ideavihje laaditaan kahdella tukipilarilla. Toinen on keulavoittoon tähtäävä Catahecassa Zest ja toinen avauskohteen Black Ice Boost, joka tarvitsee tänään selkäreissun ja maalisuoran mittaisen kirin.

Kierros näyttää aika selkeäpiirteiseltä, ja ideavihjemäiseen isompaan lunastukseen pyritään avauskohteen riskivarmalla. Black Ice Boost palasi viimeksi tasaisella suorituksella kahden kuukauden tauolta, mutta erittäin todennäköisesti parantaa tälle päivää. Sanna Kiiskin valmennettava lähtee lujaa, mutta tarvitsee selkäreissun. Jos ruuna pääsisi 2. ulos tai 2.–3. sisälle ja kiriin maalisuoran alussa, kaikki on mahdollista. Peliprosentti oli iltapäivällä alle viisi, mikä on liian vähän. Black Ice Boost on juossut kengät jalassa kilpailuissaan viimeiset reilut kaksi vuotta, joten kenkäpakkoaika ei ole sille ongelma.

Toisessa kohteessa erottuu kolme hevosta, ja niistä joku onnistuu ja voittaa. Kolmanteen otetaan kaikki kuusi mukaan, vaikka suosikki Layla on vahvoilla. Päätöskohteessa vähän pelatuista mukaan Liberace, Floyd Kenwood ja Here Comes The Sun.

 

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Poriin

Toto5-1: 4 Black Ice Boost (3, 2)

Toto5-2: 9, 2, 5 (3, 6)

Toto5-3: Kaikki 6 hevosta

Toto5-4: 2 Catahecassa Zest (6, 5)

Toto5-5: 5, 6, 7, 9, 8, 4 (2, 1)

1 x 3 x 6 x 1 x 6 = 108 riviä – 10,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet