Aamupäivällä päätöskohteen Suvisipiä oli pelattu noin seitsemän prosenttia. Tammalla on päivän tehtävässään hyvä mahdollisuus johtaa alusta loppuun.

Kuusivuotias Suvisipi on ollut parhaimmillaan keulapaikalta, mistä se esimerkiksi toissa starttinsa voitti. Mukana olivat silloin tämän päivän vastustajista mm. Warre, Sisu Oskari ja Erehys. Suosikki Menoks on loistavassa kunnossa, mutta tehtävä ei 40 metrin takamatkalta täydessä lähdössä ole kadehdittava. Lisäksi Liptuksen pojalla on ollut välillä taipumus ottaa lyhyitä laukkoja. Muutenkin päätöskohde on tasokas ja tasainen, mutta kun Suvisipiä pääsee alustavilla prosenteilla pelaamaan sen verran edullisesti, sitä kokeillaan varmana asti.

Avauskohteen ideamerkki on viimeksi startin pummannut That´s Man. Gunvald on toiseen kohteeseen aamupäivän prosenteilla maistuva rasti. Jättisuosikki T.Rex varmistetaan kolmannessa kohteessa ailahtelevalla Victor Quo Vadiksella. Neljännen kohteen nelivuotiaat tamma ovat sen verran tasaiset, että ideavihjeessä ei oteta siihen kantaa.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoelle

 Toto5-1: 8, 3 (15, 9)

Toto5-2: 2, 4, 3, 5, 1 (7, 9)

Toto5-3: 7, 5 (2, 6)

Toto5-4: Kaikki (12 kpl)

Toto5-5: # 2 Suvisipi (16, 7)

2 x 5 x 2 x 12 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet