Viime kilpailuissaan pronssia ja hopeaa napannut Allyhills Dream on ideavihjeen ankkuri. Avauksen suursuosikki Endless Story varmistetaan isomman lunastuksen toivossa.

Kaksi viime mitalisijaansa Allyhills Dream on ottanut johtavan takaa. Toissa kerralla veturina toimi Feeling Dream ja viimeksi Vaya Con Dios. Ruuna on keulapaikalla suorittanut aika innokkaasti, joten selkäjuoksu ei välttämättä ole huono vaihtoehto tänäänkään. Toisaalta kunto on mallillaan, joten Allyhills Dream kestää johtopaikalta aika reippaankin tempon, mikä myös pehmittäisi vastustajiakin. Juha Länsimäen ajokki jää vihjeen varmaksi.

Avauskohteen Endless Story on ollut vakuuttava, mutta näyttöjä kisatilanteesta on vasta kaksi kappaletta, joten jättisuosikkina se saa ideavihjeessä varmistuksia. Satahin kyytiin hyppää ensimmäistä kertaa Santtu Raitala, ja maltillisesti pelattu paalun Tootsie pääsee todennäköisesti matkustamaan Endless Storyn takana.

Toisessa kohteessa Polaran paluu on mielenkiintoinen. Takamatkaa on peräti 80 metriä, eikä huippuruuna ole heti parhaimmillaan, joten varmistaminen on perusteltua. Neljänteen kohteeseen rastitaan Kari Lehtosen valmennettavat. Hallan Poika on niistä todennäköisempi voittaja, mutta ei Hallan Ruusuakaan saa unohtaa. Sillä on  alla taukoa, joka johtui kavion mätäpaiseesta. Päätöskohteessa haetaan yllätystä laajalla rastituksella.

Tästä kupongille:

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto5-1: 3, 8, 2, 6 (13, 9)

Toto5-2: 9, 2, 7, 8, 6, 5 (1, 3)

Toto5-3: 4 Allyhills Dream (5, 10)

Toto5-4: 11, 7 (12, 1)

Toto5-5: 7, 11, 3, 10, 2, 4, 5, 1 (6, 8)

4 x 6 x 1 x 2 x 8 = 384 riviä – 38,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet