Toto5-ideasysteemin varman uskotaan pääsevän käyttämään voimiaan tuhoisasti.

Päätöskohteessa kilpaileva Gene Touch ei ole onnistunut viime juoksuissaan nappiin. 20.1. Jokimaalla ruunalla satsattiin alkuun, mutta lähtönopeus ei aivan riittänyt. Kohtalona oli peruuttaa hännille, josta tehtävä oli Toto76-lähdössä toivoton. Seuraavassa startissa ruunalla ajettiin eteenpäin, mutta se ei päässyt koskaan etenemään johtavan rinnalle, ja juoksu meni taas harakoille. Viimeksi Killerillä Gene  Touch kiri 2. ulkoa päätöspuolikkaan 15,0-vauhtia, mutta mukana oli nopeampia vastustajia.

Seinäjoella lähtö näyttää sille, että Gene Touch pääsee etenemään johtavan rinnalle. Siitä se voitti vuoden alussa Vermossa hallitusti. Varmavalinnan viime kisasta on aikaa vain neljä päivää. Juurikin vastaavalla starttivälillä se voitti Vermon lähdön.

Gene Touchin lähdön muista pelihevosista VästerboYellowDirt on tauolta pikkuarvoitus, Haraldinho Zon voittaa harvoin ja Madonnas Classic on parhaimmillaan, kun kenkiä päästään riisumaan.

Toto5-pelin avauskohteessa viimeksi kovan voittotuloksen mennyt Knockout Ses on nousemassa suureksi suosikiksi. Mika Forssin ajokki varmistetaan sille uudella matkalla.

Toisen kohteen Jimmy Rayn yli 60 prosentin kannatuksessa ei ole tolkkua, mutta se laskenee iltaan mennessä merkittävästi.

Kylmäveristen tasoitusajoon haetaan yllätystä seitsemän merkin voimin. Lämminveristen ykkössarjassa sisäradalta maistuva Valle Streamline varmistetaan The Swedella, jonka valmentaja Matti Matinlauri oli varsin toiveikas menestymisen suhteen.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto5-1: 2, 4, 5, 6, 11 (1, 7)

Toto5-2: 2, 3, 7, 11 (6, 9)

Toto5-3: 1, 3, 6, 11, 12, 14, 16 (10, 2)

Toto5-4: 1, 4 (8, 9)

Toto5-5: 10 Gene Touch (2, 4)

5 x 4 x 7 x 2 x 1 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet