Kierroksen selkeät suosikit ovat avauksen Mr Reddington ja kolmannen Suven Sametti, jonka tehtävä helpottui, kun yksi kovimmista haastajista Viksun Lilja vetäytyi viivalta. Yllätysalttein kohde on neljäs, johon ideasysteemissä rastitetaan mukaan vain alle kymmenen prosenttisia.

Avauskohteen Mr Reddington laukkasi viimeksi Pilvenmäki Specialin karsinnassa kahdesti, mutta osoitti hyppyjen välissä, että kunto on kohdillaan. Mikään erityisen epävarma hevonen kyseessä ei ole, ja ehjä suoritus on tänään selkeästi todennäköisempi vaihtoehto kuin laukkakisa. Yllättäjäosastolta amatööriohjastajien SM-liigan osalähdössä nostetaan mukaan Marko Hautamäen ohjastama Cheerful Dream.

Toisen kohteen hakumerkki on Typhoonsky. Valmentaja Kirsi Nikka raportoi eilen sunnuntaina, että kunto on kohdillaan, vaikka epäonnistumiset ovat alla. Viime kerran kokeilu juosta ilman sekkiä epäonnistui, ja tänään ruuna palaa entiseen varustukseen. Taulu on surkea, mutta Typhoonsky on aivan riittävä hevonen päivän tehtäväänsä.

Kolmannessa Suven Sametti on 80 metrissä, mutta sieltäkin sen pitäisi ilman laukkaa pystyä vastustajansa kukistamaan. Otetaan kuitenkin 60 metriä etumatkaa siihen saava, viimeksi 31-tulokseen pystynyt Aamulento varmistusmerkiksi. Neljännen kohteen valinnat tekevät vihjeestä ideavihjeen. Lähdössä on hyviä hevosia mukana, ja esimerkiksi välillä oikein mainioita kisavetoja tehnyt BWT Crusader on vain alle kaksi prosenttia pelattu. Päätökseen lapulle mukaan suosikkikolmikko.

Tästä kupongille:

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto5-1: 9, 1, 4 (5, 7)

Toto5-2: 2, 5, 6 (9, 10)

Toto5-3: 12, 8 (6, 2)

Toto5-4: 1, 13, 12, 8, 10 (7, 3)

Toto5-5: 9, 2, 1 (7, 6)

3 x 3 x 2 x 5 x 3 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet