Lämminveristen Kriterium-karsinnoista koostuva Toto5-kierros tulee tuskin tarjoamaan suurta voitto-osuutta, joten rivi tehdään vähällä merkkimäärällä ja peruspanosta suuremmalla panoksella.

Avauskohteessa Antti Teivaisella on hyvä sauma johtaa Le Gros Billin kanssa alusta loppuun. Suosikki ei ole kilpaillut ennen keskipitkällä matkalla, mutta valmentaja ei nähnyt matkasta olevan mitään haittaa ja kertoi maanantaina hevosen olleen kotona pirteä.

Toisen kohteen suosikkikaksikko Cameron Evo – Ewa Cates saa lapulle varmistuksina nappiasemista lähtevät Bean Dreamin ja Volume Acen. Volume Ace on kierroksen maistuvin yllättäjähaku, sillä sen aliarviointi pelaajien keskuudessa näyttää jatkuvan.

Twist Of Fate on pelattu alustavasti selväksi suosikiksi, joten se täytyy ehdottomasti varmistaa. Viime juoksuissaan ori ei ole ollut parhaimmillaan, ja vastassa on pari oikein hyvää haastajaa (Run For Royalty ja Piece Of Rock). Toki, jos Twist Of Fate saa mennä rauhassa kaksi kierrosta keulassa, on se varmasti liki voittoa.

Suursuosiki Hotshot Luca on “kaikkien” varma, muttei sitä tee mieli varmistaa. Juoksusta tulee sen osalta todennäköisesti varsin selväpiirteinen takarivin lähtöpaikasta huolimatta, sillä Mika Forss ei varmasti halua jättää mitään sattuman varaan eikä odotella kirivaiheen liikenneruuhkia. Ajoissa siis eteenpäin!

Tammakriterium-voittaja Gloria Webin kanssa lapulle nostetaan Vixpress Li. Ori ei ole vielä voittanut, mutta on tehnyt riskejä suorituksia. Se on hyvä varmistusmerkki suosikille reilun kymmenen prosentin peliosuudellaan.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivoon

Toto5-1: 1 Le Gros Bill (7, 9)

Toto5-2: 8, 7, 1, 2 (9, 3)

Toto5-3: 1, 7, 3 (11, 5)

Toto5-4: 11 Hotshot Luca (5, 6)

Toto5-5: 5, 6 (1, 8)

1 x 4 x 3 x 1 x 2 = 24 riviä – 24,00 euroa 1,00 euron

Lisää teemasta: Pelivihjeet